Οροφή κλασικής 911, που αντέχει μια Porsche (vid)

Κάμπινγκ πάνω σε… 345 άλογα

  • -
  • -

Έχουμε δει αρκετές εκδοχές της κλασικής Porsche 911 Carrera, που μετατρέπεται σε ένα off-road αγρίμι. Η συγκεκριμένη Porsche φαίνεται να μην έχει «πειραχτεί» αρκετά, ωστόσο το μοντέλο του 1984 έχει αρκετές αλλαγές! Κάποια από αυτά είναι οι θόλοι, που έχουν φαρδύνει αρκετά για να φιλοξενήσουν τους νέους τροχούς με τα ελαστικά εκτός δρόμου της Goodrich. Παράλληλα, τόσο η καμπίνα όσο και το αμάξωμα αντέχει μεγάλο βάρος, όπως είναι μια ολόκληρη σκηνή στην… οροφή. Παρά τις επιπλέον ενισχύσεις και τις τροποποιήσεις, η Porsche 911 Carrera της Kelly-Moss Road ζυγίζει μόνο 1.140 κιλά. Ουσιαστικά, έχει τη δυνατότητα να συμπεριφέρεται ακόμα ως μια γνήσια 911 και αυτό χάρη στον flat-six 3.4 κινητήρα των 345 ίππων. Το μοτέρ που βρίσκεται σαφώς τοποθετημένο στο πίσω μέρος συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων, ενώ η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί. Σε αυτό έχουν αναλάβει τα ελατήρια της Eibach, τα οποία σήκωσαν το αυτοκίνητο κατά 28 (!) cm εμπρός και 25 cm πίσω από το έδαφος.

Το εσωτερικό έχει εκσυγχρονιστεί, μιας και πλέον φέρει ψηφιακά όργανα και κάμερα οπισθοπορείας. Ακόμα, οι εμπρός επιβάτες κάθονται στα αγωνιστικά καθίσματα της Recaro και αναφορικά με όλα τα υπόλοιπα, η βελτιωτική εταιρεία ήθελε να κρατήσει την κλασική Porsche όσο πιο… εργοστασιακή γίνεται.

Αυτή η μοναδική Porsche έχει το όνομα «Willy» και ίσως αποτελεί την πιο extreme βερσιόν της Porsche 911 που έχουμε δει. Η Kelly-Moss Road θέλοντας να δείξει ότι η οροφή αντέχει αρκετό βάρος, τοποθέτησε μια αγωνιστική Porsche επάνω της, γεγονός που μπορείτε να δείτε και στο βίντεο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...