Το Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) της Hyundai εκσυγχρονίζεται

Αποκτά νέα ευέλικτη δομή με στόχο να συμβαδίσει με τις νέες τεχνολογίες της μελλοντικής κινητικότητας

  • -
  • -
Το Κέντρο Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D) της Hyundai εκσυγχρονίζεται
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μια σειρά σημαντικών αλλαγών στις εγκαταστάσεις και τις διαδικασίες ανάπτυξης του Κέντρου Έρευνας & Ανάπτυξης (R&D center) προχωρά η Hyundai Motor Group, με στόχο να συμβαδίσει με τις νέες τεχνολογίες της μελλοντικής κινητικότητας. H νέα ευέλικτη δομή θα βελτιώσει τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και ανάπτυξης, αποτελεσματικότητας και βελτιστοποίησης του κόστους, εστιάζοντας στις ανάγκες των πελατών.

Ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός (System-Based Organization - SBO) του οχήματος, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες εκκινώντας από την αρχική φάση της ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένων της απόδοσης των οχημάτων, των ανταλλακτικών, της τυποποίησης ακόμη και των προμηθειών, της παραγωγής και των προμηθευτών.

Το νέο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Ανάπτυξης θα εφαρμόσει τις σημερινές απαιτήσεις της αγοράς στην φάση ανάπτυξης του οχήματος, ενώ θα εξετάσει την ανταλλαγή και τη διαμόρφωση των εξαρτημάτων μεταξύ των μοντέλων για να εξασφαλίσει πρόοδο στις επιδόσεις, την ποιότητα και την κερδοφορία μέσω της συνεργασίας με μονάδες τεχνολογικών συστημάτων.

Ο μηχανολογικός σχεδιασμός, οι μονάδες ηλεκτρονικών υπολογιστών και οι μονάδες τεχνολογικών δοκιμών - προηγουμένως ομαδοποιημένες βάσει λειτουργικότητας - θα οργανωθούν από το σύστημα οχημάτων του Ομίλου βάσει του πλαισίου , του αμαξώματος, των ηλεκτρονικών συστημάτων και των τεχνολογικών μονάδων των κινητήρων. Η νέα δομή θα διευκολύνει τη διαδικασία ανάπτυξης, επιταχύνοντας τη διαδικασία επικοινωνίας και λήψης αποφάσεων.

Ένα νέο Τμήμα Ανάπτυξης Εικονικών Οχημάτων θα υλοποιεί εικονικές διαδικασίες για την επιτάχυνση της συνολικής ανάπτυξης του οχήματος χρησιμοποιώντας διάφορα εικονικά μοντέλα και μεθοδολογίες προσομοίωσης. Αυτό θα επιτρέψει στον Όμιλο να μειώσει τα αρχικά κόστη επενδύσεων και να δώσει ευκαιρίες στην ενίσχυση των μελλοντικών δομών τεχνολογικής κινητικότητας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ HYUNDAI TUCSON 48V HYBRID- ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΔΙΚΟ

Με την πάροδο των χρόνων, το Hyundai Motor Group έχει προχωρήσει σε συνεχόμενες ενέργειες ώστε να συμβαδίσει με τις μεταβολές της αυτοκινητοβιομηχανίας σε παγκόσμιο επίπεδο. Το 2003, τα Κέντρα Έρευνας και Ανάπτυξης της Hyundai Motor και της Kia Motors συγχωνεύτηκαν σε μια ενιαία δομή, το R & D center του Hyundai Motor Group, ενσωματώνοντας όλες τις προσπάθειες έρευνας και ανάπτυξης. Στα μέσα της δεκαετίας του 2000, ο Όμιλος επικεντρώθηκε στην αντιμετώπιση των αυξανόμενων αναγκών παγκοσμίως, εισάγοντας στρατηγικά μοντέλα ανά ήπειρο.

Πρόσφατες προσπάθειες βρίσκουν τον Όμιλο να τονίζει εκ νέου τη θεμελιώδη απόδοση και να ενισχύει τις συναισθηματικές πτυχές των οχημάτων του. Η τελευταία κίνηση του Ομίλου στοχεύει στην ενδυνάμωση των δομών έρευνας και ανάπτυξης.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...