200 νέοι ταχυφορτιστές από την Nissan και την EVgo

Όχι φυσικά στην Ελλάδα, αλλά στις ΗΠΑ

  • -
  • -

Η Nissan και η EVgo επεκτείνουν το δίκτυο φόρτισης για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, με την εγκατάσταση 200 ταχυφορτιστών συνεχούς ρεύματος (DCFC), στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Οι νέοι ταχυφοστιστές είναι σε θέση να προσφέρουν 100kW και διαθέτουν τόσο CHAdeMO όσο και CCS σύνδεση, ώστε να είναι συμβατοί με τα περισσότερα EV. 

Η κοινή επένδυση της Nissan και της EVgo, βασίζεται σε ένα εξαετές πλάνο συνεργασίας για την  ηλεκτροκίνηση στις ΗΠΑ. Από το 2010, η Nissan έχει εγκαταστήσει περισσότερους από 2.000 ταχυφορτιστές, σε ολόκληρη τη χώρα. Περισσότεροι από 100 εκατομμύρια Αμερικανοί ζουν σήμερα σε απόσταση 15 λεπτών από ένα ταχυφορτιστή της EVgo, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κατασκευάστηκαν σε συνεργασία με τη Nissan κατά μήκος του I-95 στην Ανατολική Ακτή, αλλά και του DRIVEtheARC στην Καλιφόρνια, που εκτείνεται   από το Monterey έως την Λίμνη  Tahoe. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΟΥ NISSAN LEAF

«Η Nissan είναι περήφανη που συνεργάζεται με την EVgo για να κατασκευάσει το μεγαλύτερο δημόσιο δίκτυο ταχείας φόρτισης EV στις ΗΠΑ", δήλωσε ο Aditya Jairaj, διευθυντής  πωλήσεων και μάρκετινγκ των  EVs,  της Nissan North America Inc. “Με δεδομένη την τεράστια ανταπόκριση του αμιγώς ηλεκτροκίνητου LEAF με την αυξημένη εμβέλεια,  η Nissan και η EVgo θα επιταχύνουν τις δομές ταχείας φόρτισης, δεσμευόμενες από ένα πολυετές πρόγραμμα υποδομών με  φορτιστές, το οποίο θα συνεχίσει να διευρύνει  τις επιλογές ταχείας φόρτισης για τους οδηγούς των EVs,  σε ολόκληρη τη χώρα.”

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...