Άντρας χαράσσει αυτοκίνητο… γεμάτο από κάμερες (video)

Το σύστημα Sentry Mode του Tesla κατέγραψε καρέ-καρέ τη δράση του

  • -
  • -

Οι κακόβουλες ενέργειες, όπως η πρόκληση ζημιών σε σταθμευμένα αυτοκίνητα δεν είναι φυσικά αποκλειστικό ελληνικό φαινόμενο. Είναι διαδεδομένες και σε μια πληθώρα χωρών ανά τον κόσμο, ανάμεσα σε αυτές και οι ΗΠΑ.

Συγκεκριμένα, χαραγμένο βρήκε το αυτοκίνητό του και ένας κάτοικος της κωμόπολης Dorchester της Μασαχουσέτης. Βέβαια, η εύρεση του δράση φαίνεται πως θα είναι… εύκολη υπόθεση μιας και γι’ αυτό φρόντισε το «άτυχο» Tesla αυτοκίνητό του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΚΑΡΕ-ΚΑΡΕ Η ΔΙΑΡΡΗΞΗ ΕΝΟΣ TESLA ΑΠΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΝΑΠΝΟΗΣ

Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι “jzh8499” στο Youtube και καταγράφηκε από το σύστημα εποπτείας του μοντέλου, Sentry Mode, βλέπουμε έναν μαυροντυμένο άντρα να εισέρχεται σε ένα κατάστημα, ενώ λίγο ώρα αργότερα ν’ αποχωρεί.

Κατά την απομάκρυνσή του από το σημείο βγάζει τα κλειδιά του και χαράσσει τα «πλευρά» του Tesla. Μάλιστα, δεν διστάζει να «ρίξει» και μία τελευταία ματιά στο μοντέλο, γεμάτος περηφάνια για το κατόρθωμά του.

Για κακή του τύχη, ωστόσο, οι περιμετρικές κάμερες του μοντέλου κατέγραψαν τη δράση του θύτη, ο οποίος αναζητείται από τις αρχές.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...