Νέος Επικεφαλής Αεροδυναμικής της Alfa Romeo Racing ο Alessandro Cinelli

Ο Cinelli προέρχεται από την ομάδα της Ferrari όπου τα τελευταία 17 χρόνια κατείχε μια σειρά θέσεων στο τμήμα της αεροδυναμικής

  • -
  • -
Νέος Επικεφαλής Αεροδυναμικής της Alfa Romeo Racing ο Alessandro Cinelli
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Νέος Επικεφαλής Αεροδυναμικής της Alfa Romeo Racing Formula 1 Team είναι από τις 19 Αυγούστου ο Alessandro Cinelli, ο οποίος αντικαθιστά τον Jan Monchaux που πρόσφατα ανέλαβε τη θέση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας.

Γεννηθείς τον Απρίλιο του 1975 στη Ρώμη, έλαβε τον τίτλο του Μηχανολόγου Αεροναυπηγού από το Imperial College London (1993-1997) ενώ στη συνέχεια διετέλεσε Αεροδυναμιστής της Tyrrell F1 (1997-1998) και της Wiliams F1 (1998-2002). Το διάστημα 2002-2019 πέρασε από τις θέσεις του Επικεφαλής του Τμήματος Πειραματικής Αεροδυναμικής της Scuderia Ferrari και του Επικεφαλής Αεροδυναμικής Απόδοσης, με το πλούσιο βιογραφικό του να κοσμείται ακόμη από επιτυχημένες θητείες ως Μηχανικός Αεροδυναμικής για τους αγώνες της Scuderia Ferrari και Μηχανικός Αεροδυναμικής της ομάδας δοκιμών.

«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχής που καλωσορίζω τον Alessandro. Εντάσσεται σε μια δυνατή ομάδα αεροδυναμικής και πιστεύουμε ότι θα ενισχύσει την ήδη καλή προσπάθεια μας. Οι πρόσφατες αλλαγές δείχνουν τη θέληση μας να βελτιώσουμε τις δομές μας στηριζόμενοι στη βάση της ομάδας που μας βοήθησε να εξελιχθούμε τα τελευταία χρόνια», δήλωσε ο Frederic Vasseur, Επικεφαλής της ομάδας Alfa Romeo Racing και CEO της Sauber Motorsport AG.

Ο Alessandro Cinelli, δεν έκρυψε τη χαρά του για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, δηλώντας πως «είμαι ενθουσιασμένος για την ένταξη μου στην ομάδα και ανυπομονώ να αναλάβω τη θέση ενός τμήματος που έχει ιδιαίτερα ταλαντούχους ανθρώπους. Στόχος μου είναι να εστιάσω στις σταθερές βάσεις που έχουν ήδη τεθεί από την ομάδα και να βοηθήσω να φέρουμε θετικά αποτελέσματα στους αγώνες. Είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να συνεχίσουμε στην ίδια σωστή κατεύθυνση και να φέρουμε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία στην ομάδα».

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ALFA ROMEO GIULIA VELOCE 2.2D Q4

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...