Volkswagen Touareg: Ειδική έκδοση με ξεχωριστή διακόσμηση

Με την έκδοση “ONE Million” η μάρκα γιορτάζει την παραγωγή 1.000.000 Touareg

  • -
  • -

“First-class, superior and sophisticated” (πρώτης τάξεως, ανώτερης ποιότητας και εκλεπτυσμένο). Αυτούς τους προσδιορισμούς διάλεξε η Volkswagen προκειμένου να χαρακτηρίσει το μεγάλο της SUV, Touareg, το οποίο, πλέον, μετράει ένα εκ. αντίτυπα.

Επιπροσθέτως, τιμής ένεκεν του εντυπωσιακού αριθμού πωλήσεων η γερμανική μάρκα προλειαίνει το έδαφος για την παραγωγή μίας ειδικής έκδοσης υπό την κωδική ονομασία “ONE Million”, η οποία θα διακρίνεται για τον εξοπλισμό της.

Σε αυτόν θα συμπεριλαμβάνεται το ολοκαίνουριο, προαιρετικό χρώμα Sechura Beige και δύο νέοι τύποι ζαντών – είτε οι υψηλής στιλπνότητας τροχοί 20 ιντσών Bogota, είτε αυτοί των 21 ιντσών σε Adamantium Silver.


ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ VOLKSWAGEN TOUAREG 3.0 V6 TDI 286 PS 4MOTION

Στο εξωτερικό εντυπωσιάζουν τα σκούρα πίσω φώτα, ένα υψηλής ποιότητας μαρσπιέ όπου θα αναγράφεται η ονομασία “ONE Million”, ενώ ένα παρεμφερές λογότυπο θα κοσμεί και την κολώνα b-pillar. Ξεχωριστή νότα, παράλληλα, προσφέρουν τόσο οι δαγκάνες των τροχών όσο και ο διαχύτης, σε απόχρωση Black Glossy. Το μοντέλο φέρει τη δυνατότητα αναβάθμισης με το εξωτερικό πακέτο R-Line Black Style, το οποίο περιλαμβάνει πλευρικούς καθρέπτες σε Reflection Silver.

Στιλάτο είναι και το εξωτερικό με την Puglia δερμάτινη επένδυση των καθισμάτων, η οποία «αγκαλιάζει» ακόμα και το κλειδί του αυτοκινήτου. Σε αφθονία είναι, τέλος, και τα διακοσμητικά στοιχεία σε απόχρωση Silver Wave.

Η τιμή εκκίνησης για την ειδική έκδοση αντιστοιχεί σε 80.880 ευρώ και αφορά το Touareg “ONE Million” με τον V6 TDI1 των 286 ίππων.



 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...