“Βούλιαξε” από πλήθος επισκεπτών και θρυλικά μοντέλα το Camp Jeep 2019 (vid)

Η φετινή μεγάλη γιορτή των φίλων της Jeep, έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής στην ιστορία του θεσμού

  • -
  • -

Τους ισχυρούς δεσμούς που διατηρούν με τη Jeep απέδειξαν περισσότεροι από 16.000 επισκέπτες οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της μάρκας, δίνοντας το «παρών» στο φετινό Camp Jeep που διεξήχθη στις 12-14 Ιουλίου στο San Martino di Castrozza της Ιταλίας.

Η τέλεση της σπουδαίας γιορτής των φίλων της Jeep συνοδεύτηκε και από ένα ξεχωριστό ρεκόρ, καθώς συγκεντρώθηκε ο μεγαλύτερος αριθμός συμμετοχών στην ιστορία του θεσμού.

Συνοδευόμενοι από τα αγαπημένα τους μοντέλα –συνολικά περίπου 700 αυτοκίνητα- είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το παραμυθένιο  τοπίο και να περιπλανηθούν σε παρθένες διαδρομές των ιταλικών Άλπεων.

CAMP JEEP 2019: ΟΣΑ ΖΗΣΑΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΑΛΠΕΙΣ


Το Camp Jeep 2019 ουδέποτε παρέκκλινε από τις οικολογικές του ευαισθησίες με τη χρησιμοποιηθείσα για τις εγκαταστάσεις ξυλεία να προέρχεται από τα δέντρα που καταστράφηκαν από τις ισχυρές καταιγίδες του περασμένου Οκτωβρίου. Ειδικότερα, χρησιμοποιήθηκαν, συνολικά, 250 τόνοι ξυλείας από δέντρα που έπρεπε να απομακρυνθούν ώστε να μπορέσει να αποκατασταθεί η πληγείσα περιοχή.

Σε μεγάλη ατραξιόν αναδείχθηκε το νέο Jeep Gladiator, το μοντέλο που σηματοδοτεί την επιστροφή της μάρκας στην κατηγορία των pick-up μετά από 27 χρόνια, με τους επισκέπτες να έχουν, παράλληλα, την ευκαιρία να δοκιμάσουν όλα τα μοντέλα της φίρμας: Από το εμβληματικό Jeep Wrangler, έως τα Jeep Renegade, Jeep Compass, Jeep Cherokee και Jeep Grand Cherokee. Επιπροσθέτως, επιβλητική ήταν και η παρουσία του “100% wild off road & street legal” Wrangler 1941, της ειδική έκδοση της Mopar που αποτίει φόρο τιμής στο θρυλικό Willys.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ JEEP GLADIATOR ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ;

Το κοινό, τέλος, είχε την ευκαιρία να συστηθεί με την ιστορία της μάρκας, μέσω μιας έκθεσης με ιδιαίτερα σπάνιες ειδικές εκδόσεις μοντέλων της περιόδου 1960-1990, καθώς και να ψυχαγωγηθεί συμμετέχοντας σε συναυλίες και αθλητικές δραστηριότητες.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...