Ford Focus ST: "Οι Καλύτεροι Δρόμοι για Οδήγηση στην Ευρώπη” (vid)

Το hot hatch μοντέλο «μπουκάρει» σε συναρπαστικούς δρόμους και τους βαθμολογεί με την αυστηρή του ματιά

  • -
  • -

Μια συναρπαστική σειρά βίντεο υψηλής έντασης και συναρπαστικών επιδόσεων δημιουργεί η Ford, επιδεικνύοντας τις πλούσιες δυνατότητες του δυναμικού μοντέλου Focus ST.

Ο λόγος για την σειρά «Οι Καλύτεροι Δρόμοι για Οδήγηση στην Ευρώπη», στο πλαίσιο της οποίας το σπορ μικρομεσαίο καλύπτει μια σειρά διαδρομών, υποβάλλοντάς τες σε αξιολόγηση.

 ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ FORD FOCUS ST-LINE 1.5 ECOBOOST 150 PS


Η τελευταία (10η κατά σειρά) «αιφνίδια» επίσκεψη του Focus ST έλαβε χώρα στον δρόμο Ν304 της Πορτογαλίας, έναν δαιδαλώδη δρόμο που διασχίζει τα βουνά της Πορτογαλίας, περνώντας μέσα από το φυσικό πάρκο Parque Natural do Alvã.

Το hot hatch μοντέλο δεν πτοήθηκε από τις συνεχόμενες στροφές, απολαμβάνοντας την εξαιρετική επιφάνεια οδοστρώματος και το μοναδικό τοπίο. Ως εκ τούτου, βαθμολόγησε τον N304 με 57 πόντους στους 60, σε έξι διαφορετικές κατηγορίες αξιολόγησης.

Μεταξύ αυτών, ο συγκεκριμένος δρόμος έχει αποσπάσει την υψηλότερη βαθμολογία στους τομείς της «Οδηγικής Συγκίνησης», της «Φιλοξενίας», του «Φυσικού Τοπίου» και της «Τοπικής Κουζίνας». Όλα τα παραπάνω χαρίζουν, μέχρι και αυτή τη στιγμή, στον πορτογαλικό δρόμο το συγκριτικό προβάδισμα.

 

Ακολουθεί η βαθμολογία των αξιολογηθέντων δρόμων

 

Ονομασία Δρόμου και Χώρα

Σκορ με άριστα το 60

Transfagarasan Highway, Ρουμανία

51

North York Moors, Αγγλία

54

C462, Catalonia, Ισπανία

56

D526, 926, The Alps, Γαλλία

55

B500, The Black Forest, Γερμανία

51

MA10, Mallorca, Ισπανία

53

Atlantic Ocean Road, Νορβηγία

53

Via Campocatino, Ιταλία

53

Mountain Road, Isle of Man

56

N304, Πορτογαλία

57

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...