Οι πρωτοβουλίες της LeasePlan Hellas για ένα “πράσινο” μέλλον

Ηλεκτροκίνηση, κάδοι ανακύκλωσης και βιοδασπώμενα υλικά αποτελούν τους τρεις βασικούς πυλώνες

  • -
  • -

Σε θεμελιώδη στόχο έχει αναγάγει η δημοφιλής εταιρεία Car-as-a-Service, LeasePlan Hellas, τη μείωση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος, κάτι που ευελπιστεί πως θα το επιτύχει μέσω μιας σειράς πρωτοβουλιών.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι η βιωσιμότητα βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της εταιρείας μέσω του τμήματος “What’s next?”, οι εργαζόμενοι της LeasePlan Hellas χρησιμοποιούν ήδη ηλεκτρικά αυτοκίνητα για τις επαγγελματικές τους μετακινήσεις.

Προς αυτή την κατεύθυνση, η εταιρεία έχει προχωρήσει στη δημιουργία σταθμών ηλεκτρικής φόρτισης στις εγκαταστάσεις της στην Ελλάδα και έχει μισθώσει τα πρώτα 10 ηλεκτρικά αυτοκίνητα, όπως και πάνω από 700 αυτοκίνητα υβριδικής τεχνολογίας.

Επιπροσθέτως, στην οικοδόμηση ενός «πράσινου» μέλλοντος συμβάλλουν και μια σειρά καθημερινών, εσωτερικών αλλαγών. Επί παραδείγματι, σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης εγκαταστάσεων ENGIE Hellas, η LeasePlan έχει προχωρήσει σε ανακύκλωση, τοποθετώντας ειδικούς κάδους σε συγκεκριμένα σημεία στα γραφεία της στην Αθήνα.

Τέλος, σημειώνεται πως έχει υιοθετήσει μια #PlasticFree κουλτούρα, αντικαθιστώντας τα προϊόντα της από πλαστικό με βιοδιασπώμενα μιας χρήσης που παρασκευάζονται από επαναχρησιμοποιήσιμο υλικό.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...