Ρεκόρ ταξινομήσεων τον Ιούνιο για Renault και Dacia

Αιχμή του δόρατος τα Renault Clio, Renault Captur και Dacia Duster

  • -
  • -

Με τον καλύτερο τρόπο εξαργύρωσε τον φετινό Ιούνιο η Teoren Motors A.E. τη συμπλήρωση 6 χρόνων επιτυχημένης πορείας στην ελληνική αγορά, καθώς κατέγραψε ρεκόρ ταξινομήσεων.

Ειδικότερα, τον περασμένο μήνα, ο Αποκλειστικός Εισαγωγέας των Renault και Dacia στην Ελλάδα σημείωσε 1.007 ταξινομήσεις αυτοκινήτων, αριθμός που αντιστοιχεί σε ρεκόρ 15ετίας. Η συγκεκριμένη επίδοση ανέβασε τα μερίδιά της Renault και Dacia σε 5,7% και 1,5% αντίστοιχα, με τα Renault Captur, Clio και Dacia Duster να αποτελούν τη βασική τριάδα πρωταγωνιστών σε επίπεδο πωλήσεων.

ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΟ DACIA DUSTER 1.3 TCe 130 PS

Επιπροσθέτως, τα εύσημα για το επίτευγμα του Ιουνίου του 2019 πρέπει να αποδοθούν και στα επαγγελματικά του ομίλου Renault, με συνολικό μερίδιο 7% και αιχμή του δόρατος το Renault CLIO VAN και το Dacia DOKKER, το οποίο κατέγραψε μερίδιο 4,1%.

Όπως αναφέρει σε δελτίο Teoren Motors AE, μεγάλο μέρος της επιτυχίας πρέπει να πιστωθεί το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών Renault & Dacia σε όλη την Ελλάδα «για την άψογη συνεργασία τους και το υψηλό επίπεδο των υπηρεσιών που προσφέρουν», όπως και στους πελάτες της «για την εμπιστοσύνη τους στα μοντέλα Renault και Dacia»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...