Τα νέα SUV και οι μοτοσικλέτες που ενισχύουν τον στόλο της ΕΛ.ΑΣ. (vid)

Παραδόθηκαν 114 νέα οχήματα, μεταξύ των οποίων ένα βαν που αποτελεί δωρεά της εταιρείας «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.»

  • -
  • -

Με 114 νέα οχήματα, μεταξύ των οποίων επτά (7) καινούρια Nissan, ενισχύθηκε ο στόλος της Ελληνικής Αστυνομίας. Τα 113 νέα οχήματα αποκτήθηκαν μέσω συγχρηματοδότησης του ΕΣΠΑ και του Ευρωπαϊκού Ταμείου Εσωτερικής Ασφάλειας, ενώ ένα βαν αποτελεί δωρεά της εταιρείας «ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ Α.Ε.»

KATEBΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 67 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ iPAD

ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ 67 ΤΟΥ GOCAR MAGAZINE ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ANDROID

Ειδικότερα, σε πρόσφατη τελετή που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Ακαδημίας στην Αμυγδαλέζα, η Ελληνική Αστυνομία παρέλαβε τέσσερα Nissan Qashqai diesel 4x4 SUV και δύο Nissan Navara που προορίζονται για τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών. Όσον αφορά τη δωρεά, πρόκειται για ένα Nissan NV400 βαν που προορίζεται για την μονάδα των ΜΑΤ.

Σημειώνεται πως τα ανωτέρω οχήματα έχουν τροποποιηθεί κατάλληλα από τη Nissan Νικ. – Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., προκειμένου να εξυπηρετήσουν το δύσκολο και απαιτητικό επιχειρησιακό έργο της ΕΛ.ΑΣ.

Τα υπόλοιπα οχήματα που εντάσσονται στον στόλο της ΕΛ.ΑΣ είναι 107 μοτοσικλέτες, Suzuki V-Strom 650, οι οποίες παραδόθηκαν από τη "Σφακιανάκης ΑΕΒΕ". Οι 56 εξ αυτών έχουν κατανεμηθεί σε Υπηρεσίες της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής για την πληρέστερη τροχονομική αστυνόμευση του οδικού δικτύου της Αττικής.

Οι υπόλοιπες (51) διατίθενται για τις επιχειρησιακές ανάγκες σε θέματα συνοριακής φύλαξης και εν γένει διαχείρισης των προσφυγικών/μετανευστικών ροών σε αστυνομικές Υπηρεσίες παραμεθορίων κατά βάση περιοχών (Ροδόπη, Ξάνθη, Θεσπρωτία, Χίο, Σάμο, Λέσβο, Δράμα, Αλεξανδρούπολη, Σέρρες, Καστοριά, Πέλλα, Ιωάννινα, Ορεστιάδα, Κιλκίς, Ρέθυμνο, Χανιά, Λασίθι).

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...