Porsche Cayman S "ντριφτάρει" και καρφώνεται σε πινακίδα (video)

Ο οδηγός του sports car των 325 ίππων ευτυχώς πλήγωσε μόνο τον εγωισμό του

  • -
  • -

Ακριβά φαίνεται πως πλήρωσε ένας οδηγός μιας Porsche Cayman S στη Βραζιλία την απόφασή του να εκτονώσει την «τρέλα» του στο τιμόνι.

Ειδικότερα, σε βίντεο που αναρτήθηκε στο λογαριασμό “Crazy Cars” στο Youtube διακρίνεται μια κίτρινη Porsche να επιταχύνει με τέρμα το γκάζι από στάση, επιδιδόμενη σε ξέφρενο «ντριφτάρισμα».

Η ασυνείδητη συμπεριφορά του οδηγού του supercar δεν πέρασε απαρατήρητη από έναν άλλον, ο οποίος αποφάσισε να απαθανατίσει τη δράση του. Ο τελευταίος προς στιγμήν έχασε από τα… μάτια του την Porsche, προτού την εντοπίσει ξανά λίγα μέτρα μακριά, καρφωμένη σε διαφημιστική πινακίδα.

Ο άνθρωπος που "σμπαράλιασε" το supercar φαίνεται πως δεν υπέστη κάποιο τραύμα, θα χρειαστεί, ωστόσο, να λογοδοτήσει για την πράξη του.

To άτυχο όχημα που έπεσε στα «χέρια» του ασυνείδητου οδηγού ήταν μια πισωκίνητη Porsche Cayman S (981) τρίτης γενιάς, η οποία τροφοδοτείται από ένα μοτέρ των 3,4 λίτρων, απόδοσης 325 ίππων και 370 Nm ροπής. Η επιτάχυνση στα 96 km/h από στάση έρχεται σε σχεδόν 4,5 δευτερόλεπτα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...