Η νέα εποχή της Mazda στην Ελλάδα είναι γεγονός!

Τα εγκαίνια της Mazda Autoone στη Γλυφάδα σηματοδότησαν την έναρξη της εμπορικής πορείας των σύγχρονων μοντέλων της ιαπωνικής μάρκας

  • -
  • -

Η νέα εποχή της Mazda στην Ελλάδα, με εταίρο τον Όμιλο Συγγελίδη, είναι με κάθε επισημότητα γεγονός!

Την Πέμπτη 6 Ιουνίου έλαβαν χώρα τα εγκαίνια της Mazda Autoone (Λ. Βουλιαγμένης 88, 166 75 Γλυφάδα), σε μια λαμπερή εκδήλωση που σηματοδοτεί την έναρξη της εμπορικής πορείας της σύγχρονης γκάμας των μοντέλων στην ελληνική αγορά.

Το «κόψιμο» της κορδέλας πραγματοποιήθηκε παρουσία του Πρέσβη της Ιαπωνίας, Yasuhiro Shimizu, της Εμπορικής Ακολούθου της Ιαπωνικής Πρεσβείας, Yukiko Fujisawa, του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου, καθώς και του David McGonigle, Regional Director Mazda Central & South East Europe.

Στην όμορφη τελετή, επίσης, παρίσταντο φίλοι και συνεργάτες της μάρκας, η οποίοι είχαν την ευκαιρία να συστηθούν με τα σύγχρονα μοντέλα και να διασκεδάσουν στο πάρτι που ακολούθησε.

 ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ MAZDA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Επιπροσθέτως, μεγάλο ενδιαφέρον συγκέντρωσε η ξενάγηση στην υπερσύγχρονη μονάδα – πρότυπο της Mazda Autoone συνολικής έκτασης 2.100 τ.μ., η οποία αποτελεί την πρώτη έκθεση- πρότυπο στην Ευρώπη που υιοθετεί τη νέα εταιρική ταυτότητα της ιαπωνικής μάρκας.

 
Εκεί στεγάζεται όλη η ευρωπαϊκή σειρά μοντέλων της φίρμας, ήτοι τα Mazda3, Mazda6, Mazda CX-3, Mazda CX-5 και Mazda MX-5, τα οποία διακρίνονται για τη σχεδιαστική γλώσσα Kodo Soul of Motion, τεχνολογίες SKYACTIV και πλήρη γκάμα συστημάτων ασφαλείας i-ACTIVSENSE safety.

 Όσοι επισκεφτούν την έκθεση, τέλος, θα μπορέσουν να κάνουν ένα test drive, να εξυπηρετηθούν στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο, καθώς και να βρουν μια πλούσια γκάμα ανταλλακτικών και αξεσουάρ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...