Κορυφαία Διεθνής Εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα η Mercedes-Benz Ελλάς

Η εταιρεία παρέλαβε επίσης το βραβείο “Corporate Superbrand 2018-2019”

  • -
  • -

Σε «Κορυφαία Διεθνής Εταιρεία που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα» αναδείχθηκε η Mercedes-Benz Ελλάς λαμβάνοντας το βραβείο «Χρυσή Νίκη». Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο τελετής του οργανισμού “Superbrands” ο οποίος αξιολογεί τις κορυφαίες προϊοντικές και εταιρικές επωνυμίες.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία συγκέντρωσε την υψηλότερη βαθμολογία ως “Corporate Superbrand 2018-2019” (σ.σ. κορυφαία εταιρική επωνυμία στην Ελλάδα), στην κατηγορία «Αυτοκίνητο-Μοτοσικλέτα», αφήνοντας… πίσω της άλλες έξι αξιόλογες εταιρείες του κλάδου.

Οι δύο απονομές βραβείων αποτελούν απόδειξη του πρωταγωνιστικού ρόλου της Mercedes-Benz Hellas, ενώ αποτυπώνουν την αξιοπιστία της μάρκας, την μακροχρόνια συνέπεια και την εταιρική υπευθυνότητα από την οποία διακρίνεται.



ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΤΗ MERCEDES-BENZ C180 AUTO

 «Οι διακρίσεις αυτές ανήκουν στον κάθε ένα από εμάς, που αποτελούμε τη μεγάλη Οικογένεια της Mercedes-Benz Ελλάς και κάθε μέρα δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, ώστε η εταιρεία μας να αποκομίζει βραβεία διεθνούς κύρους και αναγνώρισης. Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" για το πάθος και τη δέσμευση στο Όραμα και στις Αξίες μας. Εύχομαι οι διακρίσεις να μας συνοδεύουν σε κάθε μας ενέργεια», δήλωσε ο κ. Ι. Καλλιγέρος, Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, στο πλαίσιο της παραλαβής των βραβείων.

  Η ανάδειξη των Corporate Superbrands 2018-2019 έγινε βάσει βαθμολογίας της 15μελούς Κριτικής Επιτροπής του θεσμού και πανελλαδικής δημοσκόπησης κοινής γνώμης που διενήργησε η εταιρεία ερευνών MARC Α.Ε. σε δείγμα 1.000 ατόμων ηλικίας από 20-65 ετών μετά από αξιολόγηση 1.500 εταιριών που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας, σε 37 διαφορετικές κατηγορίες.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...