Μπροστά στην ηλεκτροκίνηση η Arval

Η εταιρεία υπηρεσιών λειτουργικής μίσθωσης παρουσίασε τα σχέδια της για το άμεσο μέλλον

  • -
  • -

Τις νέες τάσεις στον τομέα της λειτουργικής μίσθωσης (car operating leasing) ανέλυσε η Arval Hellas, στο συνέδριο «Meet the Car Leasing Services of the Future» που διοργανώθηκε στα νότια προάστια της Αθήνας. Με παρουσία σε 29 χώρες, με μισθωμένο στόλο που ξεπερνά το 1,2 εκατ. οχήματα και πελάτες άνω των 100.000, η Arval είναι από τις ηγέτιδες δυνάμεις στο χώρο. Η Arval ανήκει κατά 100% στη γαλλική τράπεζα BNP Paribas.

Η Arval παρέχει εξατομικευμένες λύσεις για τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης στόλου οχημάτων σε επαγγελματίες, μικρομεσαίες επιχειρήσεις και πολυεθνικές εταιρείες. Οι υπηρεσίες της Arval χωρίζονται σε τρία στάδια: to the road, on the road και off the road. Περιλαμβάνουν χρηματοδότηση, ασφάλιση, συντήρηση και αλλαγή ελαστικών, οδική βοήθεια, επισκευή, όχημα αντικατάστασης.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο Γενικός Διευθυντής της Arval Hellas, Άκης Λιούνης, αναφέρθηκε στις νέες τάσεις της αυτοκίνησης, όπως είναι η αυτόνομη οδήγηση, η ηλεκτροκίνηση, η συνδεσιμότητα των οχημάτων καθώς και η κοινή χρήση τους (car sharing). «Ο Όμιλος Arval έχει ήδη δρομολογήσει στρατηγικό σχέδιο, ώστε να είναι έγκαιρα προετοιμασμένος για να υποστηρίξει τους πελάτες της απέναντι στις επερχόμενες μεταβολές», ανέφερε.

Ανάμεσα στους ομιλητές ήταν η Chief Operating Officer του Ομίλου Arval και Πρόεδρος της Arval Telematics, Angela Montacute, η οποία «στάθηκε» ιδιαίτερα στη συνεισφορά που μπορεί να έχει ο κλάδος του Car Operating Leasing στη διαμόρφωση των smart cities.        

Στο συνέδριο που διοργάνωσε η Arval σε συνεργασία με την Boussias Communications συμμετείχαν εκατοντάδες στελέχη του επιχειρηματικού κόσμου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...