Νέα Bentley Flying Spur: Η επιτομή της πολυτέλειας (video)

Στόχος της αγγλικής φίρμας είναι η δημιουργία του πολυτελέστερου Grand Touring sedan στα χρονικά

  • -
  • -

Στον απόηχο της προαναγγελίας που αφορά τη δημιουργία της μιας συλλεκτικής Continental GT, εξ αφορμής του ενός αιώνα ζωής της, η Bentley εντείνει τις προσπάθειές της για την επίτευξη του νέου στόχου της: Τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας των grand touring, λανσάροντας αυτοκίνητα προικισμένα με ακόμη μεγαλύτερη πολυτέλεια και υψηλότερες επιδόσεις.

Στο πλαίσιο αυτό, παίζει τα… ρέστα της στο ολοκαίνουριο μοντέλο Flying Spur, ένα «λιμουζινάτο» όχημα με επιδόσεις... ενός σπορ σεντάν. Για την αποκάλυψη, ωστόσο, τόσο της σιλουέτας του όσο και του εσωτερικού του τμήματος, πρέπει να κάνουμε υπομονή, καθώς η Bentley μας κρατάει στο σκοτάδι.

Η BENTLEY ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΕΡΟ… ΑΡΜΑ ΜΑΧΗΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Κάποιες λεπτές αχτίνες φωτός ρίχνει μόνο σε ένα «απόκρυφο» σημείο της καμπίνας, η όψη του οποίου, ωστόσο, είναι ικανή να μας προϊδεάσει για την πολυτέλεια μέσα στην οποία θα πλέει το νέο Flying Spur.

Ειδικότερα, δημοσιεύει μια εικόνα που καταδεικνύει μια τρισδιάστατη δερμάτινη ταπετσαρία, η οποία θα αγκαλιάζει το σαλόνι του αυτοκινήτου. Το νέο υλικό αναπτύχθηκε από την ανφάν γκατέ των τεχνιτών που εργάζονται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της μάρκας στο Κρου της Αγγλίας.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τα «λεγόμενα» των ανθρώπων της φίρμας, η εν λόγω ταπετσαρία αποτελεί μόνο μία από τις καινοτομίες και προηγμένες λειτουργίες που θα εισάγει η Bentley στον κόσμο των GT.

Σημειώνεται δε πως στόχος των διοικούντων της είναι να κυριαρχήσει σε αυτόν τον κόσμο, κατασκευάζοντας το πολυτελέστερο Grand Touring sedan στα χρονικά.

 

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...