Το μαγικό ταξίδι πατέρα και γιου πάνω στην ίδια σέλα έλαβε τέλος

Η Honda Africa Twin έβγαλε την «οικογένεια»… ασπροπρόσωπη

  • -
  • -

Θυμάστε τον Κωνσταντίνο και Γιώργο Μητσάκη που αποφάσισαν να ανέβουν στη σέλα μιας μοτοσικλέτας Honda African Twin CRF 1000 ADV Sport ταξιδεύοντας από το ακρωτήριο Ταίναρο στο Nordkapp της Νορβηγίας;

Οι δύο λάτρεις της περιπέτειας, οι οποίοι συνδέονται με εξ αίματος δεσμούς (πατέρας και γιος) ολοκλήρωσαν αυτό το ξεχωριστό ταξίδι περιπέτειας, καθώς κατόπιν 4.300 χιλιομέτρων, προσέγγισαν το βορειότερο χερσαίο ακρωτήριο της Ευρώπης. Καθοδόν προς το Βόρειο Ακρωτήριο της σκανδιναβικής χώρας, πέρασαν (κοντά στην πόλη Rovaniemi της Φιλανδίας) από το γεωγραφικό σημείο όπου διέρχεται ο Αρκτικός Κύκλος (66° 33΄ 38΄΄).

Απολαμβάνοντας τη συντροφιά της Honda African Twin CRF 1000 ADV Sport και την υποστήριξη της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε, οι δύο αναβάτες όχι μόνο κατάφεραν να «ενώσουν» δύο από τα σημαντικότερα ακρωτήρια της Γηραιάς Ηπείρου, αλλά και να σφυρηλατήσουν ακόμη περισσότερο τη μοναδική σχέση που τους διέπει.

Σημειώνεται πως η Honda Africa Twin, πέρυσι «έκλεισε» 30 χρόνια ζωής και αναβαθμίστηκε με ηλεκτρονικό γκάζι (Throttle by Wire), προγράμματα Οδήγησης, σύστημα Selectable Torque Control της Honda με διευρυμένες παραμέτρους, ενώ απέκτησε ακόμη καλύτερη απόκριση στην επιτάχυνση. Επίσης, η μοτοσυκλέτα του 2018 είναι 2 κιλά ελαφρύτερη, ενώ πλέον μπορεί να εφοδιάζεται με εγκεκριμένα χωμάτινα ελαστικά.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...