Λεωφορείο εκτός ελέγχου σκορπά τον τρόμο στις Φιλιππίνες (video)

Επρόκειτο για λάθος του οδηγού ή μηχανικό πρόβλημα του οχήματος;

  • -
  • -

Τα χειρότερα απέφυγαν όσοι βρέθηκαν, πριν λίγες μέρες, σε δρόμο της επαρχίας Albay στις Φιλιππίνες, όταν αποτέλεσαν μάρτυρες της ανεξέλεγκτης πορείας ενός λεωφορείου.

Αίσιο τέλος, ωστόσο, δεν είχαν και κάποια παρακείμενα τρίκυκλα τα οποία έγιναν «σμπαράλια» από την… τρομακτική κούρσα του λεωφορείου.

Η δημοσίευση του βίντεο στο κανάλι “ViralHog” του Youtube προκάλεσε την οργή χιλιάδων χρηστών οι οποίοι εξαπέλυσαν τα βέλη τους εναντίον του οδηγού. Στον αντίποδα, μια μερίδα ανθρώπων υιοθέτησε ηπιότερη στάση, εξετάζοντας το ενδεχόμενο της παρουσίασης κάποιου μηχανικού προβλήματος στο λεωφορείο.

Περαιτέρω λεπτομέρειες για το εν λόγω συμβάν αντλούμε μέσω της περιγραφής του γεγονότος από άτομο που επέβαινε στο αυτοκίνητο με την ενσωματωμένη dashcam:

«Εγώ και η οικογένειά μου διασχίζαμε την κεντρική αρτηρία της Daraga, κοντά στην Kimantong. Ξαφνικά έκανε την εμφάνισή του, με μεγάλη ταχύτητα, ένα λεωφορείο, το οποίο παρέσυρε κάποια οχήματα λίγα μέτρα μπροστά μας και στη συνέχεια κατέληξε πάνω σε κάποια τρίκυκλα. Συνήθως, υπάρχουν αρκετοί πεζοί στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά, ευτυχώς, εκείνη την ώρα απουσίαζαν».

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...