200 στη στροφή και είναι… μαμά!

8 μοντέλα της ελληνικής αγοράς που έχουν ακριβώς 200 εργοστασιακούς ίππους

  • -
  • -

Μεγάλος ντόρος έχει προκληθεί με το νέο ραπ τραγούδι «Μαμά?» του Sinboy, που σίγουρα δεν έχει μείνει απαρατήρητο. Το εν λόγω τραγούδι είχε φτάσει πρώτο στις τάσεις του Youtube και μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφουμε κατέγραψε πάνω από 16 εκατομμύρια προβολές.

Φυσικά έφτασε και στα δικά μας αυτιά και δεν μπορούσαμε να μην το συνδέσουμε -πάντα με... χιούμορ - και με τον δικό μας "κόσμο"!

Αν και οι στίχοι κάνουν λόγο για κάποιον που πάει 200 km/h στη στροφή, η ερώτηση "αν είναι μαμά" σημαίνει εάν είναι εργοστασιακό το αυτοκίνητο και δεν έχει αναβαθμιστεί μηχανικά. Αυτή η έκφραση προέρχεται από την αργκό ενός petrolhead. Από πλευρά μας θεωρούμε ότι το να πηγαίνεις με 200 km/h στη στροφή είναι τόσο επικίνδυνο όσο και παράνομο, γι’ αυτό και επικεντρωθήκαμε στο να βρούμε αυτοκίνητα που διατίθενται στην ελληνική αγορά με την ιπποδύναμη να είναι ακριβώς 200… από το εργοστάσιο. Τα 8 μοντέλα που βρήκαμε είναι τα εξής:

Alfa Romeo 2.0 Giulia A/T 200 PSAlfa Romeo 2.0 Stelvio A/T 200 PSAudi A1 40 TFSI StronicFord Fiesta STJaguar XE 2.0 200 PSJeep Wrangler 2.2 CRDLand Rover Range Rover Evoque 2.0 Si4Volkswagen Polo GTI 2.0

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...