Skoda: Στο Spetsathlon 2019 με δύο κορυφαίους αθλητές

Η KOSMOCAR-SKODA στηρίζει και τέσσερις αθλητές που έχουν ως στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο

  • -
  • -

Μετά τον αγώνα “IRONMAN GREECE” στο Costa Navarino, η Kosmocar-Skoda ταξιδεύει στο μαγευτικό νησί των Σπετσών, μιας και θα αποτελέσει τον Official Car Partner της δημοφιλούς διοργάνωσης τριάθλου, Spetsathlon 2019, που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο, 11-12 Μαΐου.

Η Kosmocar-Skoda θα λάβει μέρος με δύο αθλητές που είναι ακόμα «ζεστοί» από το IRONMAN GREECE. Ο λόγος για τη Τζένη Μπουλμέτη, που θα συμμετέχει στον αγώνα ποδηλασίας 25 χλμ. και στο Spetses Triathlon Endurance (1500 μ. κολύμβηση, 50 χλμ. ποδήλατο και 10 χλμ. τρέξιμο) και το Χρήστο Γαρέφη, που θα διαγωνιστεί στο Spetses Triathlon Sprint (750 μ. κολύμβηση, 25 χλμ. ποδήλατο και 5 χλμ. τρέξιμο).  



Υπενθυμίζεται ότι στον αγώνα τριάθλου στη Μεσσηνία, η  Τζένη Μπουλμέτη τερμάτισε 1η στο ηλικιακό γκρουπ 30-35 ετών και 2η στις γυναίκες, ανεξαρτήτως κατηγορίας, ενώ ο Χρήστος Γαρέφης τερμάτισε 2ος στο ηλικιακό γκρουπ 60-65.  

Στο φετινό Spetsathlon θα συμμετέχει και η εταιρική ομάδα της KOSMOCAR, και συγκεκριμένα στον αγώνα δρόμου 5 χλμ., το “5Κ#charity4sports Run”, που διοργανώνεται για άτομα όλων των ηλικιών και αποβλέπει στην οικονομική στήριξη τεσσάρων αθλητών που έχουν ως στόχο τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο, το 2020.

Τέλος, σε ένα νησί που έχει αυτοανακηρυχθεί ως “car-free”, τα μοντέλα της Skoda θα παίξουν υποστηρικτικό ρόλο στον αγώνα, ενώ ένα Kodiaq και ένα Karoq, θα εκτίθενται στην κεντρική πλατεία Ποσειδωνίου.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...