Το πλάνο ανάπτυξης της Jeep στην ελληνική αγορά

Η FCA Greece εφαρμόζει το στρατηγικό της σχεδιασμό για την άρτια ανάπτυξη της Jeep σε διάστημα μόλις 6 εβδομάδων από την ανάληψή της

  • -
  • -

Από τις 15 Απριλίου, η FCA Greece έχει αναλάβει επίσημα τη Jeep στην Ελλάδα. Παράλληλα, οργανώθηκε πλάνο ανάπτυξης της μάρκας, το οποίο βρίσκεται σε εφαρμογή, ώστε η μάρκα να είναι σε πλήρη λειτουργία εντός 45 ημερών.

 

Έτσι, το Δίκτυο Τεχνικής Εξυπηρέτησης αριθμεί ήδη 6 σημεία (σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Κόρινθο και Ηράκλειο) ενώ έως τις 15 Μαΐου θα έχουν προστεθεί ακόμα 7 (σε Πάτρα, Χανιά, Βόλο, Ρέθυμνο, Κέρκυρα, Κοζάνη, Καρδίτσα).

 

Το Επίσημο Δίκτυο Διανομέων έως τις 15 Μαΐου θα αριθμεί 11 σημεία πωλήσεων στις ανωτέρω περιοχές με δυνατότητα πλήρους παρουσίασης των μοντέλων της μάρκας.

 

Το σύστημα παραγγελιών νέων αυτοκινήτων και το ανανεωμένο επίσημο site της μάρκας (www.jeep.gr) θα ενεργοποιηθούν έως τις 24 Μαΐου.

 

Aυτή τη στιγμή η Jeep βρίσκεται στο πλευρό των κατόχων αυτοκινήτων της φίρμας με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της FCA Greece (800 11 500 800 από σταθερό χωρίς χρέωση, 2109988542 με αστική χρέωση καθώς και η ηλεκτρονική διεύθυνση Customer ServicesGreece@fcagroup.com) να είναι στη διάθεσή τους αλλά και των υποψηφίων πελατών, για κάθε σχετική πληροφορία ή διευκρίνιση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...