Hyundai: Πώς θα μετατραπούν τα οχήματα σε χώρους διαβίωσης

To όραμα της μάρκας “STYLE SET FREE” παρουσιάζεται στην Εβδομάδα Σχεδιασμού στο Μιλάνο

  • -
  • -

Τη συμμετοχή της στη φετινή Εβδομάδα Σχεδιασμού στο Milano (Milano Design Week) που θα διεξάγεται το διάστημα 9-14 Απριλίου (Opficio 31 – Via Tortona 31, Milan), ανακοίνωσε η Hyundai, όπου και αποκάλυψε το όραμά της, “STYLE SET FREE”.

Με το εν λόγω concept, η Hyundai αποδεικνύει την ανάγκη δημιουργίας του "ιδανικού χώρου" και θέτει το ερώτημα “ποια μορφή θα έχει;”. Αυτό θα το αποφασίσουν οι πελάτες της Hyundai μέσω των προτιμήσεων τους. Στο επίκεντρο της έκθεσης είναι η "Γλυπτική", μια αρμονική ερμηνεία του “STYLE SET FREE”.


Τα τρία βασικά εσωτερικά στοιχεία της νέας εμπειρίας της μάρκας Hyundai είναι τα ακόλουθα: Χρώμα & Φως, Υλικό και Σχήμα & Ήχος.Κάθε ένα από αυτά τα στοιχεία αναδεικνύεται με υψηλής ποιότητας ψηφιακά animated γραφικά καθώς και μια σειρά από διαδραστικές ενέργειες.

Το “STYLE SET FREE” συνιστά το καινοτόμο όραμα της φίρμας για τη μελλοντική μετατροπή των οχημάτων σε ατομικούς χώρους διαβίωσης. Φιλοσοφικός πυρήνας της μάρκας είναι η δημιουργία υψηλού επιπέδου συνδέσεων και παροχής στους οδηγούς μιας εξατομικευμένες εμπειρίας, η οποία πηγάζει από τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό.

Επιπροσθέτως, η εταιρεία θα παρουσιάσει στο Μιλάνο και το “Smart Docent”, έναν ηχητικό οδηγό για την έκθεση. Το Smart Docent θα παρουσιαστεί εκτενέστερα και σε μελλοντικές εκδηλώσεις της Hyundai.


Τέλος, στις 9 Απριλίου Hyundai σε συνεργασία με το Monocle (Global Media Brand), θα παρουσιάσει μια διαδραστική συζήτηση με κορυφαίες εταιρείες της φετινής Εβδομάδας Σχεδιασμού του Μιλάνου. Συμμετέχοντες στο πάνελ θα είναι ο εκδότης του Monocle Tyler Brûlé, ο αρχιτέκτονας και πολεοδόμος Winy Maas, ο παγκοσμίου φήμης ειδικός lifestyle Li Edelkoort και ο σχεδιαστής αυτοκινήτων Sangyup Lee.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...