Τα σκίτσα του Hyundai Venue αφήνουν… υποσχέσεις

Το νέο «μικρόσωμο» SUV της Hyundai θα αποκαλυφθεί σε λίγες μέρες, στην Έκθεση της Νέας Υόρκης

  • -
  • -

Μόλις λίγες μέρες πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουριου SUV της Hyundai, Venue, στην Έκθεση της Νέας Υόρκης (17 Απριλίου), η νοτιοκορεάτικη μάρκα δίνει στο φως της δημοσιότητας μερικά σκίτσα του μοντέλου και μας προσφέρει μια πρόγευση για όσα πρόκειται να αντικρύσουν τα… μάτια μας.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το Honda θα τοποθετηθεί στη βάση της γκάμας των SUV της Hyundai, κάτω από το ιδιαίτερα «αγαπητό» Kona. Πολλούς «πιστούς» βέβαια αναμένεται ν’ αποκτήσει και το επερχόμενο μοντέλο χάρη στη μοντέρνα και νεανική σχεδιαστική του λογική, καθώς και στην προσιτή τιμή του.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ VENUE ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Όπως μαρτυρούν τα σκίτσα, το αμάξωμα του Venue βρίθει από ακμές, οι οποίες σε συνδυασμό με τα μυώδη πλευρά, την αεροτομή και το προστατευτικό κομμάτι κάτω από τον προφυλακτήρα συνθέτουν μία αγριεμένη εικόνα και αποτελούν οιωνό για δυναμικές αποδράσεις.

Πολλές υποσχέσεις, τέλος, αφήνει και το εσωτερικό, όπου και δεσπόζει η οθόνη infotainment. Όσο για την ευρυχωρία, το «μικρόσωμο» SUV της Hyundai δεν συμβιβάζεται και παρουσιάζεται ιδιαίτερα φιλόξενο και γενναιόδωρο.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...