Το ΚΤΜ 790 Duke S στην Ελλάδα

Το KTM 790 Duke S ενισχύει ακόμα περισσότερο τον sport χαρακτήρα

  • -
  • -
H ελληνική αντιπροσωπεία της KTM δημιούργησε μια νέα έκδοση του 790 Duke. Η έκδοση S, επινόησης και δημιουργίας της KTM SOUTH EAST EUROPE, χαρίζει τη δυνατότητα στους Έλληνες μοτοσυκλετιστές να αποκτήσουν το KTM 790 Duke S.

Το KTM 790 Duke S ενισχύει ακόμα περισσότερο τον sport χαρακτήρα του και την αίσθηση οδηγικής συμπεριφοράς και απόδοσης.
Η επιλογή του τελικού εξάτμισης της Arrow σε μαύρο αλουμίνιο με carbon τελειώματα βελτιώνει την απόδοση του δικύλινδρου σε σειρά κινητήρα  και κάνει το KTM 790 Duke S ακόμη πιο ελαφρύ. Παράλληλα απογειώνει την επιθετική σχεδίαση του “νυστεριού” ενώ ο μπάσος ήχος αποτελεί την ιδανική μελωδία στην sport οδήγηση.
Η διάφανη αεροδυναμική ζελατίνα βελτιώνει την προστασία του αναβάτη ενώ η προσθήκη της καρίνας και του καλύμματος της σέλας συνεπιβάτη, που προέρχονται επίσης από τα KTM POWER PARTS, τονίζουν τα σπορ χαρακτηριστικά του KTM 790 Duke S και προσθέτουν έξτρα πόντους στην εμφάνιση.

Η ουσία όμως της προσθήκης του S σε αυτή την έκδοση του KTM 790 Duke είναι οι επεμβάσεις που έχουν γίνει στον τομέα των αναρτήσεων, με στόχο την καλή οδική συμπεριφορά σε δρόμο και πίστα. Το εσωτερικό του πιρουνιού της WP έχει αλλαχθεί με ένα κιτ φυσιγγίων (cartridge) της κορυφαίας Andreani, μετατρέποντάς το σε ένα ρυθμιζόμενο σύστημα ανάρτησης ως προς την απόσβεση συμπίεσης και την απόσβεση επαναφοράς. Ταυτόχρονα, το εργοστασιακό αμορτισέρ αντικαταστάθηκε από ένα ρυθμιζόμενο ως προς την απόσβεση επαναφοράς και προφόρτιση της Ohlins. Οι αναρτήσεις έρχονται ρυθμισμένες μετά από δοκιμές και αποτελούν τη χρησή τομή για χρήση τόσο στον δρόμο όσο και στην πίστα.
To ΚΤΜ 790 Duke S θα είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας σε μαύρο και πορτοκαλί χρώμα με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα 13.290 ευρώ.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...