Ξεπούλησε η Toyota Supra

Θραύση στην αγορά έχει κάνει η Supra πριν την επίσημη παρουσίαση στην Έκθεση της Γενεύης

  • -
  • -

Υψηλή είναι η ζήτηση για τη νέα Toyota Supra στις βασικές αγορές της Ευρώπης. Όλα τα αυτοκίνητα που έχουν προγραμματιστεί να κατασκευαστούν μέσα στο 2019 είναι ήδη καπαρωμένα! Μάλιστα η λίστα που έχει σχηματιστεί περιλαμβάνει χιλιάδες ακόμα υποψήφιους αγοραστές, με τις κρατήσεις πλέον να περνάνε στην επόμενη χρονιά παράδοσης, το 2020.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ TOYOTA SUPRA

Μετά από την πρώτη παρουσίαση τον Οκτώβριο στην Έκθεση του Ντιτρόιτ, η Supra κάνει πρεμιέρα επί ευρωπαϊκού, στη δική μας Έκθεση της Γενεύης. Το μεγάλο χρονικό διάστημα απουσίας που φτάνει τα 17 χρόνια, φαίνεται ότι άνοιξε περισσότερο την όρεξη των φίλων του μοντέλου, που την περίμεναν με ανυπομονησία.

Όπως αποδεικνύεται και από τις πωλήσεις που έχει κάνει μέχρι τώρα πριν καν κυκλοφορήσει στο δρόμο, η νέα πέμπτης γενιάς Toyota GR Supra θα γράψει τη δική της ιστορία με έντονα γράμματα. Για τον εορτασμό της επιστροφής του θρυλικού μοντέλου η Toyota θα κατασκευάσει μια ειδική έκδοση Supra A90 Edition. Αυτή θα είναι βαμμένη σε ματ γκρι χρώμα, θα πατά σε τροχούς 19 ιντσών μαύρο ματ, ενώ το εσωτερικό θα είναι ντυμένο με δέρμα που θα τονίζεται από τις κόκκινες λεπτομέρειες. Όλες οι 90 Supra αυτής της έκδοσης είναι φυσικά καπαρωμένες.

Από την άλλη, οι 900 πρώτοι τυχεροί που θα αποκτήσουν μέσα στο 2019 τη Supra τους, θα έχουν μοναδικά προνόμια, με πρόσβαση ειδικά προγράμματα και άλλα πολλά που τα χρήματα δεν μπορούν να αγοράσουν.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...