Το εντυπωσιακό εσωτερικό του νέου ηλεκτρικού πρωτότυπου της Kia

Τα βλέμματα μαγνητίζουν οι 21 οθόνες υψηλής ανάλυσης

  • -
  • -

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος μέχρι να ανοίξουν οι  πύλες της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης και οι αυτοκινητοβιομηχανίες σπεύδουν να προσφέρουν μια «γεύση» στο κοινό για το τι πρόκειται να αντικρύσει.

Μία από αυτές και η Kia Motors Europe, η οποία έδωσε στο φως της δημοσιότητας κάποιες «φρέσκες» φωτογραφίες από το εσωτερικό του… τολμηρού νέου αμιγώς ηλεκτρικού πρωτότυπου αυτοκινήτου της που θα "προσγειωθεί" στην ελβετική πόλη.

ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Πρόκειται για το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό τετράθυρο επιβατικό της νοτιοκορεατικής φίρμας, ο σχεδιασμός του οποίου καθιστά αδύνατη την επακριβή τοποθέτησή του σε μια από τις προκαθορισμένες κατηγορίες. Αυτό διότι συνδυάζει τα στοιχεία ενός SUV, ενός σπορ sedan και ενός ευρύχωρου crossover.


Επαναπροσδιορίζοντας με έξυπνο τρόπο την εμβληματική της γρίλια “tiger nose”, το πρωτότυπο αυτοκίνητο της Kia κοσμείται από μια επαναστατική φωτεινή “tiger mask”, η οποία περιβάλλει τις μονάδες προβολέων συνθέτοντας ένα ξεχωριστό και πλήρως αναγνωρίσιμο μοτίβο φωτισμού.

Παράλληλα, ο Αντιπρόεδρος του τμήματος Σχεδίασης της Kia Motors Europe, Gregory Guillaume, συνεπικουρούμενος από την ομάδα του, αξιοποίησε πλήρως την αρχιτεκτονική του πλαισίου της ηλεκτρικής διάταξης του κινητήρα, μεγιστοποιώντας καθ’ αυτόν τον τρόπο τον χώρο της καμπίνας, δημιουργώντας ένα ευρύχωρο εσωτερικό. Επιπροσθέτως, το πρωτότυπο αυτοκίνητο αποκλίνει από την εμμονή της φίρμας να στολίζει τα οχήματά της με ένα μεγάλων διαστάσεων ταμπλό. Αντιθέτως, αυτό αποτελείται από 21 μεμονωμένες οθόνες υψηλής ανάλυσης, οι οποίες είναι πλήρως συγχρονισμένες μεταξύ τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...