Έμπορος αυτοκινήτων έκανε…κατάχρηση μιας Mustang GT ενός πελάτη (vid)

Στον έλεγχο ενός αυτοκινήτου συμπεριλαμβάνεται και η ολιγόλεπτη οδήγησή του. Ένας έμπορος στις ΗΠΑ, ωστόσο, βρήκε την ευκαιρία να το… καταχραστεί

  • -
  • -

Η επίσκεψη σε μια αντιπροσωπεία είθισται να συνοδεύεται από κάποιους καθιερωμένους ελέγχους. Μέσα σ’ αυτούς συμπεριλαμβάνεται μια ολιγόλεπτη οδήγηση του εκάστοτε αυτοκινήτου προκειμένου να διαπιστωθεί αν υπάρχει κάποιο καταφανές πρόβλημα. Βέβαια, αυτό που έπραξε ένας έμπορος από το New Jersey της Pennsylvania ξεπερνά κατά πολύ τα όρια.

Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα από την αρχή. Ένας ιδιοκτήτης μιας Ford Mustang GT επισκέφτηκε μια αντιπροσωπεία έτσι ώστε να ελεγχθεί αν το αυτοκίνητό του έφερε κάποια βλάβη. Βέβαια, αυτή η επίσκεψη ρουτίνας διήρκησε περισσότερο από τέσσερις ώρες, με τον λόγο της χρονοτριβής να αποκαλύπτεται χάρη στη dashcam που είχε φροντίσει να τοποθετήσει στη Mustang του.

Ο έμπορος τον οποίο επισκέφτηκε για τον έλεγχο του αυτοκινήτου, λοιπόν, το έβαλε μπρος –χωρίς τη συναίνεσή του- στη συνέχεια επιδόθηκε σε μια απρόσεχτη οδήγηση, η οποία συμπεριλάμβανε την ανάπτυξη ιδιαίτερα μεγάλης ταχύτητας. Όπως είναι εμφανές, η ασυνείδητη χρήση του οχήματος απέκλινε από τα στενά όρια του καθιερωμένου ελέγχου.

Αυτή τη στιγμή, ο ιδιοκτήτης του σκληροπυρηνικού αυτοκινήτου περιμένει την επιστροφή των χρημάτων του, αν και, όπως έγινε γνωστό, οι αρχικές απαιτήσεις του απορρίφθηκαν εν ριπή οφθαλμού από την αντιπροσωπεία.

Αυτές αφορούσαν έναν δωρεάν έλεγχο σε κάποια άλλη αντιπροσωπεία της φίρμας, πλήρη αντικατάσταση συμπλέκτη, φρένων, καινούρια ελαστικά, καθώς και αποζημίωση για τον χρόνο που αφιέρωσε, μιας και χρειάστηκε να απουσιάζει από τη δουλειά του.

Δεδομένου ότι κάτι τέτοιο δεν επετεύχθη, συνέχισε να δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κάθε λεπτομέρεια του συμβάντος.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...