Opel Combo: Αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένα για οικογένειες και επαγγελματίες

Στην ολοκληρωμένη γκάμα των νέων αξεσουάρ συμπεριλαμβάνονται από σχάρες ποδηλάτων και παιδικά καθίσματα μέχρι μπαγκαζιέρες οροφής και προστατευτικά χώρων φόρτωσης

  • -
  • -

Με μια ολοκληρωμένη γκάμα νέων αξεσουάρ ενισχύει η Opel την πολυχρηστική έκδοση των Combo Life και Cargo LCV, προσφέροντας τη δυνατότητα τόσο σε οικογένειας όσο και σε επαγγελματίες να μεταφέρουν τον απαραίτητο εξοπλισμό που χρειάζονται.

Στη γκάμα των νέων αξεσουάρ συμπεριλαμβάνονται από σχάρες ποδηλάτων και παιδικά καθίσματα, μέχρι μπαγκαζιέρες οροφής και προστατευτικά χώρων φόρτωσης/ αποσκευών. Οι σχάρες για τα ποδήλατα (μέχρι δύο ηλεκτρικά e-bikes ή τέσσερα συμβατικά) τοποθετούνται στον κοτσαδόρο, ή εναλλακτικά χρησιμοποιώντας τις σχετικές σχάρες σε συνδυασμό με την αλουμινένια βασική σχάρα οροφής. Το Combo, μπορεί, ακόμη, να μεταφέρει και εξοπλισμό extreme sport, όπως ένα καγιάκ ή ένα snowboard.

Οι επαγγελματίες που μπορούν να επωφεληθούν των κιτ σταθερών ή αφαιρούμενων κοτσαδόρων με καλωδίωση 13 επαφών για το ηλεκτρικό σύστημα, ενώ σε εκδόσεις με πίσω πόρτες, η οροφή του Combo Cargo μπορεί επίσης να μετατραπεί σε μία πρόσθετη επιφάνεια φόρτωσης.

Από εργαλεία μέχρι χαρτομάντιλα: Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι και λύσεις για όλα

Τα αξεσουάρ του Combo Cargo απαλλάσσουν τους επαγγελματίες από το άγχος για ενδεχόμενες γρατσουνιές ή λεκέδες στα φορτία τους. Παράλληλα, σ’ όλες τις εκδόσεις του Cargo διατίθεται ένα πρακτικό organizer, στο οποίο οι επιβαίνοντες μπορούν να τοποθετήσουν μια σωρεία αντικειμένων, όπως είναι τα εργαλεία υδραυλικού. Επίσης, προσφέρονται αντιολισθητικά πατάκια και εύχρηστες αλυσίδες χιονιού.

Βέβαια, συναντώνται και κάποιοι «έξυπνοι» αποθηκευτικοί χώροι, στη μορφή ένθετων ποτηροθηκών, για μικρότερα αντικείμενα, όπως για υλικά μακιγιάζ,

Η γκάμα βρεφικών ή/και παιδικών καθισμάτων, καθώς και συστημάτων συγκράτησης για το Combo καλύπτει τις ανάγκες όλων των ηλικιακών ομάδων και πληροί τα τελευταία πρότυπα ασφαλείας EU ECE-R 44/04, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας από πλευρική σύγκρουση. Η δεύτερη σειρά καθισμάτων του Combo Life μπορεί να φιλοξενεί έως και τρία παιδικά καθίσματα, το ένα δίπλα στο άλλο.

Σε περίπτωση ατυχήματος, το διαχωριστικό ασφαλείας προστατεύει από αντικείμενα που είναι αποθηκευμένα στο χώρο αποσκευών του Combo Life. Εάν συμβεί το απροσδόκητο, το σύστημα καταγραφής δεδομένων Philips GoSure ADR620 παρέχει στους οδηγούς του Combo αποδεικτικά στοιχεία μέσω βίντεο σε ποιότητα Full HD. Η αναπαραγωγή είναι άμεσα διαθέσιμη στην LCD οθόνη δύο ιντσών, ενώ ο αισθητήρας 2.0 megapixel παρέχει ποιοτική καταγραφή ακόμα και τη νύχτα.

Το πρακτικό, άνετο και καινοτόμο Opel Combo διατίθεται σε πολυάριθμες εκδόσεις, με στάνταρ (4.40 m) ή XL μήκος (4.75m). Οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν την επιβατική έκδοση Combo Life με πέντε ή επτά καθίσματα, ενώ οι επαγγελματίες μπορούν να αυξήσουν τον αριθμό καθισμάτων του Combo Cargo LCV από τρία έως πέντε στην έκδοση crew cab. Τόσο οι επιβατικές όσο και οι επαγγελματικές εκδόσεις προσφέρουν πληθώρα καινοτόμων τεχνολογιών και συστημάτων υποστήριξης, απαράμιλλων στην κατηγορία. Η πλούσια γκάμα αξεσουάρ Opel παρέχει πρόσθετη ασφάλεια, λειτουργικότητα και στυλ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το opel.gr 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...