Ένα φορητό εργαστήριο από την Nissan (vid)

Το πρωτότυπο NV300 van παρουσιάστηκε στο Brussels Motor Show και σου επιτρέπει να εργαστείς ανά πάσα ώρα και στιγμή

  • -
  • -

Μία πρωτότυπη έκδοση του van της, η οποία καταδεικνύει την ευελιξία των επαγγελματικών οχημάτων της Nissan ώστε να επιδέχονται κάθε είδους μετατροπές, παρουσίασε η ιαπωνική μάρκα στην έκθεση αυτοκινήτου των Βρυξελλών. Ο λόγος για το NV300 van το οποίο αποτελεί αποτέλεσμα συνεργασίας της Nissan με το Studio σχεδίασης Hardle.

Φέροντας μια ποικιλία καινοτόμων λειτουργιών, το πρωτοποριακό van επιστρατεύεται από την Nissan προκειμένου να «δηλώσει» πως τα οχήματά της μπορούν ν’ ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των επαγγελματιών. Γι’ αυτό το λόγο o χώρος φόρτωσής του έχει μεταμορφωθεί σ’ ένα κινητό ξυλουργείο, στο εσωτερικό του οποίου μπορεί να πραγματοποιηθεί μια πληθώρα εργασιών, χειρωνακτικών και μη. Καθοριστικό, ρόλο, φυσικά παίζει και η ευρυχωρία που επιτρέπει μια άνετη εργασία.

Επιπροσθέτως, το NV300 concept, τροφοδοτείται μια με φορητή μπαταρία, ονόματι “Nissan Energy Roam”, η οποία παρέχει άνετη, αθόρυβη και απαλλαγμένη από ρύπους λειτουργία.  Με χωρητικότητα αποθήκευσης 700Wh και μέγιστη ισχύ 1kW, η φορητή μπαταρία αποτελεί έναν υπερσύγχρονο ενεργειακό κόμβο που παρέχει σημαντικά πλεονεκτήματα. Χάρη σε μπαταρίες «δεύτερης γενιάς» από τα ηλεκτρικά LEAF που έχουν φτάσει στο τέλος της «ζωής» τους, η μπαταρία Nissan Energy Roam καταδεικνύει το όραμα της φίρμας να ηγηθεί στον τομέα της βιώσιμης ενέργειας. Όσον αφορά τη φόρτισή της, αυτή μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της χρήσης ενός φωτοβολταϊκού πλαισίου, τοποθετημένου στην οροφή του πρωτότυπου NV300.

Η μπαταρία Nissan Energy Roam θα λανσαριστεί στις ευρωπαϊκές αγορές την άνοιξη του 2019.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...