Μία… γεύση από το νέο compact SUV της Skoda

H παγκόσμια πρεμιέρα του νέου μοντέλου θα πραγματοποιηθεί στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης η οποία θα διαρκέσει από τις 5 έως και τις 17 Μαρτίου

  • -
  • -

Τη σιλουέτα του νέου της Compact SUV δίνει στη δημοσιότητα η Skoda, το οποίο θα επεκτείνει την οικογένεια των SUV της μάρκας προς τα κάτω, πλαισιώνοντας το ιδιαίτερα επιτυχημένο Kodiaq, καθώς και το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς για την Ελλάδα», Karoq

Όπως μπορείτε να διακρίνετε στη φωτογραφία, η φίρμα αποκαλύπτει μόνο το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον μαγνητίζουν αυτόματα οι νέοι προβολείς LED, με τα πρωτότυπα φώτα ημέρας, καθώς και τα ενσωματωμένα φώτα προειδοποίησης αλλαγής πορείας.

Παράλληλα, όπως αναφέρει η αυτοκινητοβιομηχανία, το νέο Skoda θα συνδυάζει τα χαρακτηριστικά που προσφέρει μόνο ένα SUV – όπως υπερυψωμένες θέσεις καθισμάτων, καλύτερη θέα προς τα έξω, πιο άνετη είσοδο και έξοδο,  αυξημένη απόσταση από το έδαφος – με την ευελιξία και την ευκολία οδήγησης που απαντάται σε ένα αυτοκίνητο με compact διαστάσεις.

Το νέο Compact SUV της Skoda βασίζεται στη σπονδυλωτή πλατφόρμα MQB (Modular Transverse Matrix) του ομίλου Volkswagen, ενώ φέρει όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού, μαζί με πολλές «Simply Clever» διευκολύνσεις - ένα από τα χαρακτηριστικά της μάρκας, παράλληλα με ευρύχωρο εσωτερικό.

Αυτό θα «προσγειωθεί» στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης στις 5 Μαρτίου και θα παραμείνει εκεί έως τις 17 του μήνα, πραγματοποιώντας την παγκόσμια πρεμιέρα του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...