5 λόγοι που το Fiat Panda CNG είναι Super Deal (video)

Μπορείτε με 3 ευρώ να κάνετε πάνω από 100 km

  • -
  • -

Το φυσικό αέριο (CNG) είναι ένας πολύ διαδεδομένος τρόπος για να αυξήσουμε την οικονομία στα σπίτια μας. Το ίδιο κέρδος μπορούμε να έχουμε και στις μετακινήσεις μας! Με το Fiat Panda CNG μπορείτε να κάνετε πάνω από 100 km με μόλις 3 ευρώ. Μάλιστα, σε σύγκριση με τα υπόλοιπα καύσιμα, το φυσικό αέριο είναι -σε κόστος- 60% χαμηλότερο σε σχέση με τη βενζίνη, 40% σε σχέση με το υγραέριο και 30% σε σύγκριση με το diesel.

To Fiat Panda CNG έχει δύο ρεζερβουάρ: ένα βενζίνης και ένα φυσικού αερίου. Κατά την εκκίνηση του κινητήρα, το ιταλικό μοντέλο χρησιμοποιεί το ρεζερβουάρ της βενζίνης μέχρι να φτάσει το μοτέρ την επιθυμητή θερμοκρασία (μέσα σε 1-2 λεπτά αναλόγως την εξωτερική θερμοκρασία) και αυτόματα η τροφοδοσία αλλάζει σε CNG. Βέβαια, πάντα υπάρχει και η δυνατότητα χειροκίνητης εναλλαγής με το μπουτόν που βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα.

Το νέο Fiat Panda CNG είναι οικονομικό (μπορεί να ξεπεράσει τα 1.000 χιλιόμετρα αυτονομία με τη χρήση και των δύο καυσίμων), προστατεύει το περιβάλλον, έχει χαμηλά τέλη κυκλοφορίας, καλύπτεται με 5 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης και άλλα πολλά. Θα περίμενε κανείς ότι θα είναι και ακριβό. Αντιθέτως, η τιμή του είναι μόλις 11.990 ευρώ!

Για περισσότερες πληροφορίες για το Panda CNG πατήστε ---> ΕΔΩ!

Ακόμα, διαβάστε ΕΔΩ τα οφέλη του Φυσικού Αερίου (CNG).

Ανακαλύψτε ολόκληρο το δίκτυο πρατηρίων φυσικού αερίου

ΕΔΩ

!




ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...