Θα δίνατε 375.000 δολάρια για έναν κινητήρα;

Αν είναι της Ferrari Enzo, γιατί όχι;

  • -
  • -

H Enzo Ferrari αποτελεί ένα από τα πιο εμβληματικά supercar της ιταλικής φίρμας, ενώ η τιμή του στην αγορά κρίνεται, ομολογουμένως, απλησίαστη. Ως εκ τούτου, δεν προκαλεί καμία έκπληξη το γεγονός πως ο V12 κινητήρας της τιμάται σε ανάλογα επίπεδα.

Ένας τέτοιος προσφέρεται σε τυχόν ενδιαφερόμενους, μέσω eBay. Στην εν λόγω αγγελία διευκρινίζεται πως η κατασκευή της Enzo που τον φιλοξενούσε χρονολογείται το 2003, με το όχημα να μετράει στο οδόμετρο μόλις 1.148 km. Ο λόγος για τον οποίο αφαιρέθηκε, ωστόσο, ο κινητήρας δεν διευκρινίζεται.

Όσον αφορά τον τρόπο που μπορείτε να τον κάνετε δικό σας; Απλά οφείλετε να συμμετάσχετε στη δημοπρασία, με την τιμή εκκίνησης ν’ αποτυπώνεται στα 375.000 δολάρια.

Σημειωτέον, το συγκεκριμένο ποσό ισοδυναμεί με την τιμή μιας Rolls-Royce Cullinan, ενώ είναι υψηλότερη από τις τιμές μιας Ferrari 812 Superfast και μιας Porsche 911 GT2 RS.

Όσοι δεν πτοηθήκατε από την προαναφερθείσα τιμή, πρέπει, βέβαια, να γνωρίζετε πως ο εξάλιτρος ατμοσφαιρικός V12 κινητήρας της Enzo «κουμπώνει» ιδανικά με 660 PS και 657 Nm ροπής. Επιπροσθέτως, βοηθά την Enzo να επιταχύνει από στάση έως τα 100 km/h σε 3,65 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική του ανέρχεται στα 350 km/h.

ΟΙ… ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...