Ζεύγος γιόρτασε τον γάμο του μέσα σε… μία Porsche Cayenne (vid)

Νύφη και γαμπρός φόρεσαν νυφικό και κοστούμι αντίστοιχα, απολαμβάνοντας μία βόλτα που θα την εξιστορούν για πολλά χρόνια

  • -
  • -

Mία ξεχωριστή εμπειρία βίωσε ένα ζευγάρι στο πλαίσιο του γάμου του, μιας και είχε την ευκαιρία να περιηγηθεί στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις του Porsche Experience Center, που εδρεύει στην πρωτεύουσα της πολιτείας Τζόρτζια των Η.Π.Α., Ατλάντα.

Εμφορούμενοι από κοινό έρωτα για τη γερμανική φίρμα, ο John και η Samantha , φόρεσαν κοστούμι και νυφικό αντίστοιχα, ενώ στη συνέχεια ανέβηκαν τα «σκαλιά»… μιας Porsche Cayenne.

«Η Porsche ήταν το σημείο επαφής ανάμεσα σε εμένα και τη Samantha και είμαστε ενθουσιασμένοι που βρισκόμαστε εδώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο γαμπρός, με τη νύφη να επιβεβαιώνει την ατελείωτη αγάπη για τη φίρμα:

«Και οι δύο ερωτευτήκαμε την Porsche, όταν ο John απέκτησε την πρώτη του και τώρα έχουμε δεθεί με τη μάρκα».

Το σπορ SUV φιλοξένησε το ζεύγος στο αναπαυτικό σαλόνι του, με τον John και τη Samantha να απολαμβάνουν μία βόλτα που θα την εξιστορούν για πολλά χρόνια.

«Ό,τι έκανε η εταιρεία για εμάς, ξεπερνά κατά πολύ τη φαντασία μας» συμπλήρωσε η Samantha, ο ενθουσιασμός της οποίας ήταν έκδηλος στο πρόσωπό της.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...