Η Hyundai αναδείχθηκε Κατασκευαστής της Χρονιάς από το BBC TopGear

Η εταιρεία της Νότιας Κορέας βραβεύθηκε για την πλούσια γκάμα μοντέλων της

  • -
  • -

Με τη διάκριση «Κατασκευαστής της Χρονιάς» τιμήθηκε η Hyundai, στο τελευταίο τεύχος των βραβείων του περιοδικού BBC TopGear. Αφορμή στάθηκε η  γκάμα της που μεγαλώνει διαρκώς και περιλαμβάνει μοντέλα όπως τα i30N, IONIQ και KONA Electric.

"Η Hyundai διαθέτει ένα οπλοστάσιο αυτοκινήτων ώστε να κάνει εδραιωμένους ομίλους να ζηλεύουν. Ένα αουτσάιντερ κερδίζει μάλλον καλύτερα την παράσταση; Η Hyundai έχει προχωρήσει πολύ», ανέφερε το BBC Top Gear.

H Hyundai προσφέρει στους πελάτες μία ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων, διατιθέμενα με επιλογή κινητήρων από βενζινοκινητήρες και υβριδικούς έως μηδενικών εκπομπών ρύπων, ηλεκτρικά και υδρογόνου.

Σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος και CEO της Hyundai Motor UK, Tony Whitehorn, μεταξύ άλλων, εστίασε στην εξέλιξη μάρκας κατά τη τελευταία δεκαετία, γνωστοποιώντας , παράλληλα, τον βασικό λόγο της αυξανόμενης προτίμησης της:  

«Το 2008, πουλήσαμε μόνο 28.000 οχήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σήμερα φθάνοντας στο 2018, είμαστε ένας από τους δέκα κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτων στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα πουλήσουμε πάνω από 90.000 αυτοκίνητα πριν το τέλος του έτους. Ο Νο 1 λόγος αγοράς των οχημάτων μας τώρα είναι η σχεδίασή τους».

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...