Συνεχίζονται οι προσφορές από την Opel

Σημαντικές εκπτώσεις για τα Corsa, Astra, Grandland X και τα υπόλοιπα μοντέλα

  • -
  • -

Τη δυνατότητα απόκτησης με σημαντικό όφελος ενός εκ των Corsa, Astra και Granland X δίνει η Opel Ελλάς. Συγκεκριμένα, με το πρόγραμμα Corsa Bonus Now, το δημοφιλές σουπερμίνι προσφέρεται με όφελος έως 2.400 ευρώ. Το Bonus περιλαμβάνει ποσό Δωρεάν Παροχών ή Ελάχιστης Έκπτωσης ανάλογα με τον κινητήρα και την έκδοση καθώς και 3 χρόνια επέκταση εγγύησης Flexcare.

Με το πρόγραμμα Astra Bonus Now που περιλαμβάνει όφελος έως €3.100, μπορείτε να αποκτήσετε τον την έκδοση με τον 1.4 Turbo 150 PS ή τον 1.6 Diesel 110 PS στην ίδια τιμή,  των 18.640 ευρώ. Το όφελος περιλαμβάνει ποσό Δωρεάν Παροχών ή Ελάχιστης Έκπτωσης, ανάλογα με τον κινητήρα και την έκδοση, καθώς και 3 χρόνια επέκταση εγγύησης FlexCare.

Για το Grandland X η έκδοση X-CLUSIVE με πετρελαιοκινητήρα και πλούσιο εξοπλισμό διατίθεται έναντι €26.500. Η προσφορά ισχύει για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων.

Επίσης, όφελος έως 2.000 ευρώ προσφέρεται για το Crossland X, έως 2.500 ευρώ για το Mokka X, έως 3.000 ευρώ για το Insignia Grand Sport και έως 2.000 ευρώ για το Adam.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...