Με έντονη λάμψη το 60ο τεύχος GOCAR Magazine

Το μοναδικό διαδραστικό περιοδικό αυτοκινήτου συμπλήρωσε τα 60 τεύχη, συντροφεύοντας, ενημερώνοντας και δίνοντας τροφή στα όνειρα 50.000 φίλων - αναγνωστών κάθε μήνα και για περισσότερο από 5 χρόνια

  • -
  • -

Το κόσμημα της νεοσύστατης DS, το πολυτελές DS 7 Crossback, δίνει λάμψη στη νυχτερινή Αθήνα, αλλά και στο 60ο τεύχος του GOCAR Magazine. Νέα είσοδο κάνει επίσης και η Cupra, το σπορ παρακλάδι της SEAT, παρουσιάζοντας το Ateca στην σκληροπυρηνική του εκδοχή. Μαζί τους το ονειρικό Nissan GT-R, με τις εκρηκτικές επιδόσεις και τη διαστημική συμπεριφορά. Το πολυαναμενόμενο Suzuki Jimny επέστρεψε και δείχνει το δρόμο για μια ακόμα φορά στα καθαρόαιμα off road.

Επίσης, δοκιμάζουμε την τεχνολογικά προηγμένη Mercedes-Benz A-Class με τον τούρμπο κινητήρα 1.4, αλλά και το άνετο και ευρύχωρο Fiat 500L που απόκτησε έκδοση με crossover στοιχεία. Οδηγούμε επί ελληνικού εδάφους, το ανανεωμένο Skoda Fabia, που είναι διαθέσιμο με πλουσιότερο επίπεδο εξοπλισμού και περισσότερη τεχνολογία.

Στο νέο τεύχος του GOCAR Magazine κάνουμε αφιέρωμα στο σύμβολο μιας γαλλικής φίρμας, το Citroen 2CV και μιλάμε για τα μελλοντικά σχέδια της φίρμας με τον Διευθυντή Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας, Arnaud Belloni. Οδηγούμε το μεσαίο scooter Kymco Xciting-S 400i και γνωρίζουμε την εμβληματική νέα Porsche 911, το νέο Range Rover Evoque και την ανοιχτή Bentley Continental GT.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #60 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

Cupra Ateca

Kymco Xciting 400i 

TEST DRIVE

DS 7 Crossback 1.5 BlueHDi

Fiat 500L 1.6d

Mercedes-Benz A 200

Nissan GT-R

Skoda Fabia FL

Suzuki Jimny 1.5 VVT 4WD

TREND CAR

Bentley Continental GT Convertible

Porsche 911

Range Rover Evoque

INTERVIEW

Arnaud Belloni

ΘΕΜΑΤΑ

30 μέρες – 9 φωτογραφίες

Accessories ιδέες για όμορφα δώρα

Ελαστικά Maxxis SV5

VIDEO THEME

Audi RSQ e-tron

Abarth 124 Spider

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...