Το περίπτερο της Citroen στην Αυτοκίνηση 2018 (vid)

Παρουσιάζουμε όλα τα μοντέλα των Γάλλων και αποκαλύπτουμε το νέο C5 Aircross

  • -
  • -

Η πλήρη γκάμα της Citroen, από το αυτοκίνητο πόλης C1 και την ειδική έκδοση C3 Sport μέχρι το C4 SpaceTourer και το νέο Berlingo, φιλοξενείται στην έκθεση Αυτοκίνηση ΕΚΟ 2018.

Το GOCAR επισκέφθηκε το περίπτερο της γαλλικής μάρκας και παρουσίασε αναλυτικά κάθε ένα από τα μοντέλα της, ενώ δεν παρέλειψε να τραβήξει το σεντόνι από το C5 Aircross, το οποίο έκανε πρεμιέρα επί ελληνικού εδάφους.

Το μεσαίο SUV αποτελεί τη ναυαρχίδα της Citroen και υπόσχεται κορυφαία επίπεδα άνεσης, χάρη στην καινοτόμο ανάρτηση Progressive Hydraulic Cushions και τα καθίσματα Advanced Comfort. Για τους πίσω επιβάτες υπάρχουν τρία ξεχωριστά αναδιπλούμενα καθίσματα που ρυθμίζονται ανεξάρτητα σε κλίση και απόσταση από τα μπροστινά, διαμορφώνοντας έτσι το χώρο αποσκευών από 580 έως 720 lt.

Ανάμεσα στα προηγμένα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού περιλαμβάνει και τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2. Παράλληλα, το Grip Control αυξάνει τα επίπεδα πρόσφυσης σε κάθε έδαφος και το Hill Assist Descent επιτρέπει στο C5 Aircross να αντιμετωπίσει με ασφάλεια απότομες κατηφόρες.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΤΟΥ GOCAR ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2018

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...