Η «βενζίνη» επιστρέφει δυναμικά

Στο νέο τεύχος 59 του GOCAR Magazine η κυριαρχία των μοντέλων με κινητήρα βενζίνης είναι σχεδόν καθολική

  • -
  • -

Τα SUV θέλουν βουνά και εμείς χατίρι δεν τους χαλάσαμε στο νέο τεύχος 59 του GOCAR Magazine. Κατεβήκαμε στην Πελοπόννησο με το νέο Honda CR-V που έρχεται με το 1.5 VTEC Turbo βενζίνης να συνδυάσει επιδόσεις με χαμηλή κατανάλωση. Ανεβήκαμε μια στα γρήγορα στον Παρνασσό με το εκρηκτικό Volvo XC40 T5, αλλά και το τούρμπο 1.000άρη FIAT 500X, ενώ σκαρφαλώσαμε και στα απάτητα βουνά πέριξ της Λαμίας, με το Skoda Kodiaq Scout 4x4.

Απολαύσαμε σε άσφαλτο και χώμα το ανανεωμένο Suzuki Vitara και δοκιμάσαμε το νέο Kia Ceed που χτυπάει κορυφή. Το Opel Insignia με το τούρμπο κινητήρα βενζίνης προάγει τον ταξιδιάρικο χαρακτήρα του μοντέλου, ενώ το MINI Cooper 5d με το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και τον κινητήρα diesel συνδυάζει το στιλ με την άνεση. Χαρακτηριστικά που δεν λείπουν και από το Citroen C3 Aircross με τον εξελιγμένο τούρμπο κινητήρα βενζίνης.

Σας περιγράφουμε την εμπειρία μας από ένα «ελληνικό» Tesla Model X που καταφέραμε να βάλουμε στο χέρι. Τέλος, γνωρίζουμε το φουτουριστικό Renault EZ-Ultimo concept, το εκρηκτικό Audi R8 και την επίσης εντυπωσιακών επιδόσεων Mercedes-AMG GT 43, το τεράστιο BMW X7, αλλά και το Volkswagen T-Cross το μικρότερο SUV της γερμανικής εταιρείας. Στα σημαντικά θέματα είναι η συνέντευξη με τον Στράτο Σταματάκη, τον πρώτο Έλληνα οδηγών αγώνων με αναπηρία και η κουβέντα που κάναμε στην Έκθεση του Παρισιού με τον Jean-Christophe Kugler σχετικά με την Dacia.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #59 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

Tesla Model X

 

TEST DRIVE

Citroen C3 Aircross 1.2 Puretech

Fiat 500X 1.0 FireFly

Honda CR-V 1.5 VTEC Turbo

Kia Ceed 1.0 T-GDi

MINI Cooper 5d 1.5d auto

Opel Insignia 1.5 Ecotec

Skoda Kodiaq 2.0 TDI 4x4 Scout

Suzuki Vitara 1.4T

Volvo XC40 T5 

 

TREND CAR

Audi R8

BMW X7

Renault EZ-Ultimo concept

Mercedes-AMG GT 43

Volkswagen T-Cross

 

INTERVIEW

Στράτος Σταματάκης

Jean-Christophe Kugler

 

ΘΕΜΑΤΑ

30 μέρες – 9 φωτογραφίες

Video: Athens Flying Week

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...