Για τα μάτια σας μόνο: 6 γυαλιά ηλίου!

Τα γυαλιά δεν προστατεύουν μόνο τα μάτια μας, αλλά προσφέρουν πόντους στο ενδυματολογικό μας look

  • -
  • -

BMW Motorsport

Για όλες τις ηλικίες

Δεν έχει σημασία αν είσαι ή δεν είσαι ιδιοκτήτης μιας BMW, αυτά τα γυαλιά είναι σίγουρο ότι θα σου ταιριάξουν. Η ρετρομοντέρνα τους σχεδίαση είναι αυτή που ξεχωρίζει, χάρη στον ιδιαίτερο σκελετό. Παράλληλα, ο συνδυασμός μπλε και γρι απόχρωση στους φακούς φέρνουν μνήμες από παλιότερης εποχής γυαλιά ηλίου και συγκεκριμένα από τη δεκαετία του 1970. Ο σκελετός είναι μεταλλικός και στο πλάι έχουν τοποθετηθεί οι «αγωνιστικές γραμμές» του τμήματος Μ, καθώς και το λογότυπο της γερμανικής μάρκας. Στη συσκευασία περιλαμβάνεται θήκη για τα γυαλιά και ειδικό καθαριστικό πανάκι. Αν θέλετε να προχωρήσετε στην αγορά τους (120 ευρώ), τότε πατήστε ΕΔΩ.

 

Γυαλιά ηλίου AMG

Με φακούς Carl Zeiss

Είναι σχεδόν αδύνατον να φοράς τα γυαλιά της AMG και να μην εντυπωσιάσεις με τη ξεχωριστή τους σχεδίαση. Ο σκελετός είναι μεταλλικός με ανθρακονημάτινο look σε σημεία, ωστόσο το ιδιαίτερο μοτίβο που είναι χαραγμένο στο αλουμινένιο πλαίσιο στο εμπρός μέρος των γυαλιών είναι κάτι που τα κάνουν μοναδικά. Οι γκριζοπράσινοι φακοί της Carl Zeiss παρέχουν την αναγκαία προστασία για τα μάτια σου, ενώ η διαπερατότητα του φωτός είναι καλή, χωρίς να ενοχλεί. Στην τιμή των 300 ευρώ περιλαμβάνεται και η μαύρη θήκη αποθήκευσης, καθώς και ένα μαλακό πανάκι με το λογότυπο AMG. Για να τα παραγγείλεις, μπορείς να πατήσεις απευθείας ΕΔΩ.

 

«Special Tribute To Abarth» γυαλιά

Στιλάτα και ξεχωριστά

Η Italia Independent είναι μια από τις εταιρείες με τις καλύτερες πωλήσεις γυαλιών ηλίων αεροπορικού τύπου. Η συγκεκριμένη φίρμα συνεργάστηκε με την Abarth με σκοπό την κατασκευή ενός ξεχωριστού μοντέλου εμπνευσμένο από την ειδική έκδοση Abarth 500 Cabrio Italia. Τα γυαλιά «Special Tribute To Abarth» φέρουν αλουμινένιο σκελετό σε μπλε απόχρωση, ίδιο με το χρώμα του συλλεκτικού μοντέλου. Τα χρώματα των φακών που είναι διαθέσιμα είναι γαλάζιοι, μπλε, κόκκινοι και γκρι. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φακοί δεν χαράζονται εύκολα, ενώ στον δεξί υπάρχει το λογότυπο του «σκορπιού». Στο εσωτερικό του ενός βραχίονα βρίσκεται το λογότυπο της Italia Independent και από την απέναντι πλευρά σε λευκά γράμματα αναγράφεται το «Special Tribute To Abarth». Η τιμή του είναι στα 143 ευρώ και μπορείς να το παραγγείλεις από ΕΔΩ.

 

Ray-Ban X Scuderia Ferrari

Σταθερή αξία

Μπορεί να μην έχεις την οικονομική επιφάνεια και να προχωρήσεις στην αγορά μιας Ferrari, αλλά τα γυαλιά ηλίου της Ray-Ban με το γνωστό «αλογάκι» είναι σίγουρα πιο προσιτά. Με σοφιστικέ στιλ και ταυτόχρονα σπορ εμφάνιση, η Ray-Ban σε συνεργασία με τη Scuderia Ferrari, κατασκεύασε γυαλιά για κάθε περίσταση. Είναι ελαφριά χάρη στο λεπτό μεταλλικό πλαίσιο, ενώ το διπλό επιρίνιο ενισχύει την αγωνιστική τους πλευρά. Οι φακοί είναι γνωστοί για την υψηλή τους ποιότητα της μάρκας. Πάνω τους υπάρχει το λογότυπο της ιταλικής φίρμας και η κλασική υπογραφή της Ray-Ban στον αριστερό και δεξί φακό αντίστοιχα. Το κόστος για την απόκτησή τους είναι 220 ευρώ και μπορείς να τα παραγγείλεις από ΕΔΩ.

 

Porsche Design

Βάλε τους φακούς που θες

Η Porsche Design είναι το τμήμα που κάθε φαν του αυτοκινήτου πρέπει να επισκεφτεί. Είναι σχεδόν αδύνατον να μην βρει κάτι που τον ενδιαφέρει. Αυτή τη φορά, τα γυαλιά ηλίου της Porsche Design μας τράβηξαν το ενδιαφέρον που βρίσκονται διαθέσιμα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της φίρμας. Το διαχρονικό σχέδιο και ο ελαφρύς σκελετός είναι κάποιοι από τους παράγοντες που έκαναν το συγκεκριμένο μοντέλο να είναι από τα πιο καλοπουλημένα προϊόντα της εταιρείας. Πλεονέκτημα των συγκεκριμένων γυαλιών είναι οι ανταλλάξιμοι φακοί, ανάμεσα από 12 διαφορετικούς χρωματισμούς, ανάλογα με την… όρεξή σου. Υπάρχουν διαφορετικά μεγέθη και η τιμή είναι αρκετά προσιτή, στα 65 ευρώ. Για να τα παραγγείλεις πάτησε ΕΔΩ.

 

Audi Blue & Black

Must-have γυαλιά

Ο καλύτερος τρόπος για να προστατέψεις τα μάτια σου από τον ήλιο είναι να φορέσεις ποιοτικά γυαλιά. Η Audi προσφέρει τα must-have γυαλιά με κόστος μόνο 90 ευρώ. Οι μπλε φακοί είναι καθρέφτες και προσφέρουν προστασία κατηγορίας 3. Φέρει πολύ νεανική σχεδίαση με χοντρούς βραχίονες, ενώ το λογότυπο της Audi βρίσκεται στο πλαϊνό τους μέρος. Ταιριάζει κυρίως σε μεσαίων διαστάσεων κεφάλια και η συσκευασία έρχεται με ξεχωριστή θήκη αποθήκευσης και microfiber μαντηλάκι για τον ευλαβικό καθαρισμό των φακών. Δεν έχει σημασία αν είστε κάτοχος ενός Audi ή θέλεις να τα δανείζεις στη γυναίκα σου (unisex), τώρα μπορείς να τα παραγγείλεις πατώντας ΕΔΩ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...