Έκδοση Sport για το Ford C-MAX

Το compact πολυμορφικό αποκτά διχρωμία αμαξώματος, μεγάλες ζάντες και αεροτομή

  • -
  • -

Τη δική της ενσάρκωση του ρητού «και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», παρουσιάζει η Ford με το C-MAX Sport. Πρόκειται για μία έκδοση με αισθητικό πακέτο που αναβαθμίζει την εμφάνιση του μικρομεσαίου MPV. Δίπλα λοιπόν στη γνωστή οδηγοκεντρική συμπεριφορά των μοντέλων της μάρκας, την οποία συναντάμε ακόμη και σε οικογενειακά μοντέλα όπως το C-MAX, η Ford προσθέτει και στιλιστικές λεπτομέρειες.

Εξωτερικά, το C-MAX Sport (καθώς και το 7θέσιο Grand C-MAX) ξεχωρίζει από τη διχρωμία αξαμώματος (με τη μαύρη οροφή και τα καλύμματα των εξωτερικών καθρεπτών), αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, πλαϊνά μαρσπιέ και πίσω αεροτομή. Στην καμπίνα των επιβατών συναντάμε σπορ καθίσματα και επιπλέον θήκες για μικροαντικείμενα.

Το C-MAX Sport προσφέρεται βέβαια με το γνωστό 1.0 EcoBoost, με 100 και 120 ίππους, ο οποίος συνδυάζεται με 6άρι μηχανικό κιβώτιο και εφοδιάζεται πλέον με τεχνολογία απενεργοποίησης του ενός κυλίνδρου για ακόμη χαμηλότερη κατανάλωση και λιγότερους ρύπους (5,6 και 5,7 lt/100 km μέση κατανάλωση αντίστοιχα, 127 και 129 g/km CO2).

Διαθέσιμοι είναι επίσης ο 1.5 EcoBoost (με 150 ή 180 PS), ο 1.5 TDCi (με 95 ή 120 PS) και ο 2λιτρος TDCi (με 150 PS).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...