Παπούτσια από... 6 μάρκες αυτοκινήτου

Αγωνιστικά, κομψά και everyday παπούτσια

  • -
  • -

Η αίσθηση του πεντάλ περνάει μέσα από τη σόλα του παπουτσιού σου. Γι’ αυτό πρέπει να φοράς το καλύτερο!

Abarth

Έτοιμος για αγώνες

Αν φορέσεις τα συγκεκριμένα παπούτσια για να πας μία χαλαρή βόλτα, είναι σίγουρο ότι δεν θα αποφύγεις τις περίεργες ματιές των περαστικών. Όχι άδικα, μιας και το συγκεκριμένο παπούτσι της Abarth προορίζεται για αγωνιστική χρήση, χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να οδηγείς και αυτοκίνητο με σήμα τον… σκορπιό. Το παπούτσι προσφέρεται μόνο σε κόκκινο χρώμα, ενώ η σουέντ επένδυση χαρίζει μια πιο premium πινελιά. Η σόλα είναι πλαστική, για την καλύτερη αίσθηση των πεντάλ. Το κόστος είναι 200 ευρώ και μπορείτε να τα παραγγείλετε από ΕΔΩ!

 

Aston Martin

Σου βάζει «φτερά» στα πόδια

Η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία συνεργάζεται με την εταιρεία Hogan, λανσάροντας μία νέα σειρά sneakers. Τα παπούτσια περιπάτου με προέλευση την Ιταλία είναι κατασκευασμένα από δέρμα και ύφασμα, φέρουν το σήμα της Aston Martin στη «γλώσσα» και το μονόγραμα «Η» της Hogan από σουέντ στο πλάι. Η τελευταία προσφέρει το κομψό παπούτσι σε τρεις διαφορετικούς χρωματισμούς, μαύρο, καφέ και πράσινο, ενώ μπορεί να τα παραγγείλει κανείς απευθείας από το site της εταιρείας ΕΔΩ με αντίτιμο τα 375 ευρώ. Τα φοράς και… «πετάς».

 

Ferrari

Νιώθεις σαν «πιλότος» της F1

Η συνεργασία Ferrari και Puma έχει αποφέρει αρκετούς «καρπούς» εδώ και αρκετά χρόνια. Τα παπούτσια φέρουν στο πλάι τον κλασικό κυματισμό της Puma, καθώς και τον θυρεό της ιταλικής αυτοκινητοβιομηχανίας. Προσφέρουν μια απαράμιλλη σπορ αίσθηση, μιας και οι σχεδιαστές του παπουτσιού αντλούν μεγάλη έμπνευση από τον χώρο της Formula 1.  Η σόλα είναι από πλαστικό, δίνοντας στον οδηγό την απόλυτη αίσθηση των πεντάλ. Το εν λόγω σχέδιο προσφέρεται σε μαύρο και κόκκινο χρώμα και η τιμή του είναι 110 ευρώ. Μπορείτε να τα παραγγείλετε από ΕΔΩ.

 

Porsche

Παπούτσι με… αεραγωγούς

Η Porsche σε συνεργασία με την Adidas κατασκεύασε ένα ελαφρύ παπούτσι με υψηλής ποιότητας δέρμα και εμπνευσμένο από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου. Τα σημεία που επιτρέπουν στο πόδι να αναπνέει έχουν την εικόνα ενός αεραγωγού αυτοκινήτου, κρατώντας φυσικά το εσωτερικό στην ιδανική θερμοκρασία. Σχεδιασμένο από την Porsche Design Sport προσφέρει την άνεση που ψάχνεις σε καθημερινή βάση. Τα Athletic III Mesh έχουν χαμηλό προφίλ και πλαστική σόλα με look carbon. Η τιμή τους φτάνει τα 220 ευρώ και μπορείτε να τα παραγγείλετε από ΕΔΩ.

 

BMW

«Πάτημα» ελαστικού

Τα αθλητικά παπούτσια της BMW Motorsport προέρχονται από την Puma, τα οποία φέρουν «καρφίτσα» με το λογότυπο της BMW στο σημείο της φτέρνας. Το «κύμα» της Puma εξασφαλίζει την άμεση αναγνώριση της μάρκας, ενώ η διάτρηση στο πλάι παρέχει ένα πιο όμορφο και χρηστικό αποτέλεσμα (εξαιρετική «αναπνοή»). Η αντιολισθητική σόλα από καουτσούκ βασίζεται στο πέλμα ενός ελαστικού αυτοκινήτου. Η εταιρεία με σήμα το… αιλουροειδές διαθέτει τα εν λόγω παπούτσια μόνο σε μπλε χρώμα και στην τιμή των 120 ευρώ. Μπορείτε να τα παραγγείλετε drift-cat-5-trainers-men-s./PID_101904/"> ΕΔΩ.

 

Maserati

Για όλες τις περιπτώσεις

Η εταιρεία με σήμα την «τρίαινα» παρουσιάζει ένα παπούτσι για όλες τις περιπτώσεις. Είναι νεανικό και η τριχρωμία του προσφέρει ένα πιο χαριτωμένο στιλ. Είναι φτιαγμένο από ύφασμα και σουέντ, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί άνετα για καθημερινό παπούτσι. Αυτή την περίοδο υπάρχει μια εξαιρετική προσφορά (έκπτωση 40%) και από τα 210 ευρώ, η τελική τιμή φτάνει τα 126 ευρώ. Το Maserati Store διαθέτει και άλλα παπούτσια της φίρμας σε διαφορετικούς χρωματισμούς. Ωστόσο, εάν επιθυμείτε το συγκεκριμένο υπόδημα, τότε μπορείτε να το παραγγείλετε από ΕΔΩ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...