Θέλεις να ξεχωρίζει το κλειδί της Koenigsegg σου;

Μια ερώτηση που θα σου γεννηθεί κάπου ανάμεσα στο 14ο και 15ο όνειρό σου

  • -
  • -

Η Koenigsegg Regera συγκαταλέγεται στην κατηγορία των hypercar. Δεν έχει αποκαλυφθεί πρόσφατα, παρόλ’αυτά συνεχίζουν να συγκινούν τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, όπως είναι οι 1.500+ ίπποι και 2000 Nm ροπής της. Εφοδιάζεται με τον 5λιτρο V8 κινητήρα και τρεις ηλεκτροκινητήρες. Για να σας φρεσκάρουμε τη μνήμη σας, χρειάζεται μόλις 2,7 sec για να ολοκληρώσει τη διαδικασία 0-100 km/h και η τελική της ταχύτητα φτάνει τα 410 km/h.

Η Regera μπορεί να σπινάρει στα 260 km/h. Γιατί;

Αυτό το αυτοκίνητο όμως δεν είναι για τον καθένα. Αφενός τα αντίτυπα που θα κατασκευαστούν είναι περιορισμένα, αφετέρου το κόστος απόκτησης ξεπερνάει το 1,7 εκατομμύρια ευρώ… με το κλειδί στο χέρι! Μιας όμως που αναφέραμε το θέμα του κλειδιού, η Koenigsegg έχει για τα νέα της μοντέλα ένα τεραστίων διαστάσεων θυρεό της φίρμας, που εκτελεί χρέη ενός κλασικού keyless κλειδιού αυτοκινήτου.

Εταιρεία όμως που εξειδικεύεται με κοσμήματα άδραξε την ευκαιρία να διακοσμήσει το πανάκριβο κλειδί με διαμάντια ή/και να το κατασκευάσει ολόκληρο ροζ χρυσό 18 καρατίων. Σίγουρα το ιδιαίτερο κλειδί κοστίζει όσο το αυτοκίνητό σου, ακόμα και το σπίτι σου, συνεπώς απευθύνεται σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πραγματικά πόσα χρήματα διαθέτουν.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...