GOCAR Magazine #52. Το μοναδικό διαδραστικό περιοδικό αυτοκινήτου!

Στο νέο τεύχος δοκιμάζουμε τα νέα, Karoq, i30 Fastback, Stonic, C4 Cactus, Eclipse Cross, Duster, T-Roc, Mustang και Insignia GSi

  • -
  • -

Στο νέο GOCAR Magazine 52 προσφέρουμε 160 ΜΒ διαδραστικής θεματολογίας. Δοκιμάζουμε το νέο Hyundai i30 Fastback με τον 1.000άρη τούρμπο κινητήρα, ταξιδεύουμε στο Ναύπλιο με το Kia Stonic και απολαμβάνουμε τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του Skoda Karoq. Οδηγούμε επί ελληνικού εδάφους το νέο Citroen C4 Cactus και δοκιμάζουμε τα νέα SUV της Dacia και Volkswagen, τα Duster και T-Roc με τον ισχυρό κινητήρα βενζίνης 150 ίππων. Στα χέρια μας είχαμε και για την πρώτη του δοκιμή το νέο Eclipse Cross της Mitsubishi με την τολμηρή σχεδίαση.

Στο 52ό τεύχος του μοναδικού περιοδικού αυτοκινήτου για συσκευές iPad και Android, ταξιδεύουμε στο εξωτερικό για να οδηγήσουμε τη γρήγορη έκδοση του Opel Insignia με τα διακριτικά GSi. Με διάστημα λίγων ημερών ξαναπετάμε για να οδηγήσουμε και να απολαύσουμε την εκρηκτική 5λιτρη Ford Mustang.

Παράλληλα κάνουμε τις συστάσεις την νέας φίρμας Cupra που μας παρουσίασε η Seat, και κάναμε όνειρα «χαζεύοντας» τα supercars από τη «Γενεύη». Η Mercedes-Maybach μας παρουσιάζει μια σούπερ έκδοση 6,5 μέτρων, με κορυφαία πολυτέλεια και η Peugeot το εμπνευσμένης σχεδίασης 508. Η Porsche κάνει επίδειξη δύναμη με τη νέα 911 GT3 RS και εμείς υποκύπτουμε στη γοητεία της.

Κατέβασε τώρα την εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχεις iPad ή από το Play Store αν έχεις Android tablet ή smartphone, και απόλαυσέ το όπου κι αν είσαι!

 

GOCAR MAGAZINE #52 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

FIRST DRIVE

Citroen C4 Cactus

Ford Mustang 5.0 V8

Opel Insignia GSi

TEST DRIVE

Dacia Duster 1.5 dCi auto

Hyundai i30 Fastback 1.0 T-GDi

Kia Stonic 1.0 T 120 PS

Mitsubishi Eclipse Cross 1.5T 2WD

Skoda Karoq 1.0 TSI

Volkswagen T-Roc 1.5 TSI

TREND CAR

Cupra Ateca

Mercedes-Maybach S 650 Pullman

Peugeot 508

Porsche 911 GT3 RS

REPORT

Τα VIP Shuttle στην Ελλάδα

Feature

5 supercars από τη «Γενεύη»

Video Theme

Hyundai i30 Connect

ΘΕΜΑΤΑ

Report: 30 μέρες σε 9 εικόνες

Accessories: Ιδέες για όμορφα δώρα

Οδηγός αγοράς: Τιμές και στοιχεία τεχνικά και εξοπλισμού των νέων μοντέλων

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...