Γυναίκα η νέα οδηγός του «The Grand Tour» (video)

Η Abbie Eaton αναλαμβάνει το ρόλο του αγωνιστικού οδηγού

  • -
  • -

Η νέα σεζόν του «The Grand Tour» έφερε αλλαγές στο ρόλο του αγωνιστικού οδηγού, αφού οι παρουσιαστές και κυρίως το κοινό δεν έμειναν ευχαριστημένοι από τον «Αμερικάνο». Έτσι, στη νέα χρονιά αναλαμβάνει το τιμόνι αυτής της δύσκολης θέσης μια γυναίκα, η Abbie Eaton.

Μια νεαρή κοπέλα, μόλις 25 ετών από τη Βρετανία, η οποία ωστόσο έχει πλούσια συλλογή τροπαίων από την αγωνιστική της εμπλοκή. Πιο συγκεκριμένα στο μετράει 25 νίκες, 38 βάθρα και 16 ταχύτερους γύρους στην 8ετή καριέρα της. Καθόλου άσχημα για μια γυναίκα σε ένα κατ’ ευφημισμό ανδρικό άθλημα.

Επιπλέον, η Βρετανίδα είναι εκτός από οδηγός αγώνων και εκπαιδεύτρια σε αγωνιστική σχολή. Στην πρώτη της εμφάνιση στο «The Grand Tour» οδήγησε στο Eboladrome την Mercedes-AMG GT R σημειώνοντας χρόνο 1:18.7 sec, που είναι κάτι περισσότερο από ένα δευτερόλεπτο πιο αργός από αυτόν της McLaren 650 S και ταχύτερος κατά μισό δευτερόλεπτο από του Audi R8 V10 Plus.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το βίντεο του θέματος που δημοσιεύει το «The Grand Tour Fans» προέρχεται από την Mazda για την οποία αγωνίζεται η Abbie Eaton και έχει γυριστεί το 2014.

[Video: The Grand Tour Fans]

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...