First Class ή S-Class; Πολυτέλεια στο έπακρο

Με έμπνευση από την Mercedes-Benz S-Class οι σουίτες της Emirates

  • -
  • -

Δύο εταιρείες που φημίζονται για την άνεση που προσφέρουν στους επιβάτες τους συνεργάστηκαν και το αποτέλεσμα ξεπερνάει κάθε προσδοκία. Η Emirates, ένας από τους μεγαλύτερους αερομεταφορείς στον κόσμο με έδρα το Ντουμπάι, χρησιμοποίησε ως πρότυπο το εσωτερικό της Mercedes-Benz S-Class για να σχεδιάσει τις νέες σουίτες First Class στο στόλο των Boeing 777.

Για όσους μάλιστα θα ταξιδεύουν από την 1η Δεκεμβρίου στη First Class, η Emirates θα προσφέρει δωρεάν μεταφορά με S-Class από και προς το αεροδρόμιο του Ντουμπάι. Το "δωρεάν" σε εισαγωγικά, καθώς το εισιτήριο από Ντουμπάι προς Γενεύη μετ' επιστροφής εκτιμάται ότι θα κοστίζει περίπου 10.000 δολάρια!

Χρειάστηκε να περάσουν τρία χρόνια συνεργασίας και δοκιμών προκειμένου Emirates και Mercedes-Benz να καταλήξουν στο τελικό σχέδιο για τα υλικά και τη διαρρύθμιση της σουίτας. Εκτός από τηλεόραση 32 ιντσών και ηχοσύστημα υψηλής απόδοσης, οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους κυάλια αλλά και ψηφιακά παράθυρα για όσους βρίσκονται σε κεντρική καμπίνα!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...