Δεν επιτρέπεται να αγοράσεις Ferrari αν δουλεύεις γι’ αυτή

Κάποιος μηχανικός σίγουρα θα ήθελε μια 812 Superfast, αλλά…

  • -
  • -

Ένα από τα καλά στο να εργάζεσαι σε μια αυτοκινητοβιομηχανία είναι η… έκπτωση που προσφέρει η εταιρεία στους υπαλλήλους της για διάφορα προϊόντα της. Βέβαια, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για αυτούς που δουλεύουν στη Ferrari.

Σε συνέντευξή του ο Enrico Galliera, επικεφαλής του τμήματος marketing της Ferrari, μίλησε για τις αυστηρές πολιτικές αρχές που έχει η ιταλική φίρμα. Η πιο πρόσφατη αποκάλυψη είναι ότι οι υπάλληλοι απαγορεύεται να αγοράσουν καινούργια Ferrari απευθείας από τη γραμμή παραγωγής. Ο λόγος είναι ότι η παραγωγή των αυτοκινήτων είναι πολύ περιορισμένη και οι πελάτες περιμένουν αρκετά για να αποκτήσουν το supercar τους. Έτσι, δεν πρέπει να δίνεται προτεραιότητα στους ανθρώπους που δουλεύουν στο εργοστάσιο. Υπάρχει όμως και μια εξαίρεση και αυτή είναι για τους πιλότους της Formula 1 που οδηγούν για χάρη της Scuderia. Ωστόσο, το ποσό που πρέπει να καταθέσουν είναι αυτό που έχει ανακοινώσει η εταιρεία.

Εύλογα όμως γεννάτε το ερώτημα: όλοι αυτοί οι μηχανικοί που δουλεύουν στο Maranello έχουν στο μυαλό τους να αγοράσουν μια Ferrari; Η πιο σωστή απάντηση πιστεύουμε πως είναι όχι, αλλά πάντα το «απαγορευμένο φρούτο» είναι αυτό που θέλουμε.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...