Αρχισχεδιαστής τα «χώνει» στη Victoria Beckham

Το πρώην κορίτσι των Spice Girls δεν είχε καμία σχέση με τη σχεδίαση του ειδικού μοντέλου

  • -
  • -

Ο διευθυντής σχεδίασης της Land Rover «αδειάζει» το πρώην κορίτσι των Spice Girls σχετικά με τον… ανύπαρκτο ρόλο στη σχεδίαση μιας ειδικής έκδοσης του Evoque. Στη παρουσίαση του Evoque VB (από τα αρχικά της Beckham) special edition, η Victoria δήλωσε μπροστά στο κοινό ότι: «σχεδίασα το αυτοκίνητο που θα ήθελα να οδηγώ κ πιστεύω ότι ο David (ο άντρας της) θα θέλει πολύ να το οδηγεί». Το περιστατικό έγινε το 2012, ενώ 5 χρόνια αργότερα, ο Gerry McGovern, που σχεδίασε το Evoque είπε στους δημοσιογράφους ότι η Beckham μίλησε χωρίς καμία βάση στα λεγόμενά της.

Ο McGovern είπε ότι δεν σχεδίασε το αυτοκίνητο η γνωστή τραγουδίστρια. Άλλωστε δεν είναι τόσο εύκολο να σχεδιάσεις ένα ολόκληρο αυτοκίνητο, αλλά ούτε μια ειδική έκδοση. Χρειάζεται χρόνια εκπαίδευσης και εμπειρία. Όταν η Beckham είπε στο κοινό τα παραπάνω λόγια, τότε της είπαν διακριτικά ότι αυτό δεν ήταν μέσα στο σενάριο. Τότε η «σταρ» δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι δεν είχε καταλάβει τι ακριβώς έλεγε.

Παρόλ’αυτά, η Beckam πούλησε το ειδικής έκδοσης Evoque (το οποίο είχε κατασκευαστεί σε μόλις 200 μονάδες) μετά από 3 χρόνια που βρισκόταν στην κατοχή της και 1.400 μίλια που είχε κάνει στο οδόστρωμα.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...