Σοβαρό ατύχημα είχε ο Richard Hammond

Με ελικόπτερο διακομίστηκε στο νοσοκομείο μετά από τρακάρισμα που είχε στην Ελβετία ο γνωστός παρουσιαστής

  • -
  • -

Ο γνωστός παρουσιαστής τράκαρε στην Ελβετία, κατά τη διάρκεια δοκιμαστικών για το γύρισμα ενός αγωνιστικού ηλεκτρικού αυτοκινήτου για την εκπομπή The Grand Tour. Σε δήλωση του καναλιού αναφέρεται: «Ο κύριος Hammond βγήκε μόνος του έξω από το αυτοκίνητο, πριν αυτό τυλιχθεί στις φλόγες».

Ο συμπαρουσιαστής του Jeremy Clarkson ανέβασε στο twitter «ήταν το πιο τρομακτικό ατύχημα» που έχει δει, αλλά λέει ότι η Hammond είναι «ως επί το πλείστον καλά».


Η επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της εκπομπής αναφέρει: «Ο Richard Hammond είχε ένα σοβαρό ατύχημα στην Ελβετία οδηγώντας ένα Rimac Concept One, ένα ηλεκτρικό super car από την Κροατία και κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν του The Grand Tour το οποίο προβάλεται στο Amazone Prime, αλλά ευτυχώς δεν έχει κάποιο σοβαρό τραυματισμό. O Hammond ο οποίος έσπασε το γόνατό του, είχε τις αισθήσεις του και μιλούσε μετά το τρακάρισμα».

Κανένας άλλος δεν ήταν μέσα στο αυτοκίνητο ή ενεπλάκη στο ατύχημα και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το προσωπικό νοσοκομείου στο St Gallen για την άμεση αντίδραση. Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει γνωστά και διερευνώνται» συμπλήρωσαν στην ανακοίνωσή τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...