Νέο πακέτο αισθητικής αναβάθμισης για τις compact Mercedes-Benz

H White Art Edition κάνει τις A-Class, B-Class, CLA και GLA ακόμη πιο ξεχωριστές

  • -
  • -

Σε περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων θα κυκλοφορήσουν οι εκδόσεις White Art, για τα compact μοντέλα της Mercedes-Benz (Α-Class, Β-Class, CLA και GLA). Φέρουν αποκλειστικές αισθητικές λεπτομέρειες, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Εξωτερικά, κάθετες γραμμές σε λευκό ή μαύρο ματ αλλάζουν την όψη του οχήματος – σε όποιο από τα πέντε διαθέσιμα χρώματα (μαύρο “cosmos”, μαύρο “night”, γκρι “mountain”, ασημί “polar” ή λευκό “cirrus”) και αν επιλέξει κανείς – ενώ το σήμα “Edition” στα φτερά και οι μαύρες ζάντες αλουμινίου AMG 18 ιντσών (19 ιντσών για την GLA) σχεδίασης πολλαπλών ακτίνων συμπληρώνουν την όμορφη, σπορτιφ εικόνα των ειδικών αυτών εκδόσεων.

Στο εσωτερικό έχουν τοποθετηθεί sport καθίσματα από δέρμα ARTICO / DINAMICA και τη σχεδίασή τους με ρίγες σε λευκό και γκρι. Προαιρετικά διατίθενται και καθίσματα AMG Performance από δέρμα ARTICO / DINAMICA και σχεδίαση με ρίγες σε λευκό και γκρι. Το σπορ τιμόνι είναι 3 ακτίνων, πολυλειτουργικό, με επίπεδο κάτω μέρος και μικροΐνες DINAMICA στα σημεία λαβής. Οι ζώνες ασφαλείας είναι μαύρου χρώματος με λευκές ρίγες ενώ όλος ο εσωτερικός διάκοσμος των μοντέλων είναι από μαύρες μικροΐνες DINAMICA.

Οι δακτύλιοι των αεραγωγών είναι λευκοί ενώ το ταμπλώ του αυτοκινήτου είναι από δέρμα ARTICO σε μαύρο χρώμα και διακσομητικές γκρι ραφές. Αντίστοιχα, γκρι ραφές έχουν και τα υποβραχιόνια στις πόρτες και στην κεντρική κονσόλα ενώ ο δερμάτινος επιλογέας ταχυτήτων με λεπτομέρειες από χρώμιο διαθέτει και αυτός διακοσμητικες ραφές σε γκρι χρώμα. Τέλος, το πακέτο ολοκληρώνεται με ξεχωριστά υφασμάτινα πατάκια, τα οποία φέρουν το λογότυπο “Edition”  και γκρι διακοσμητικές ραφές.

Για την ελληνική αγορά, είναι διαθέσιμο και το πακέτο White Art Edition Plus, μόνο για συγκεκριμένες εκδόσεις κινητήρων και περιλαμβανει επιπρόσθετο εξοπλισμό από την ειδική έκδοση White Art με σημαντικο όφελος για τον υποψήφιο αγοραστή. Για παράδειγμα, η A 180d με το πακέτο White Art Edition Plus διαθέτει όλα τα ιδιαίτερα  χαρακτηριστικά της ειδικής έκδοσης White Art καθώς και την κάμερα οπισθοπορείας, το πακέτο Night, τους προβολείς LED High Performance και το πακέτο καθρεπτών με συνολικό όφελος πακέτου €1.530.

Αντίστοιχα, η GLA 180d στο πακέτο White Art Edition Plus διαθέτει και το αυτόματο κιβώτιο 7G DCT με συνολικό όφελος πακέτου €1.920.

Με το νέο πρόγραμμα της Mercedes-Benz “Welcome. My way“ η αποκτηση των εκδόσεων “White Art Edition” γίνεται ακόμη πιο απλός αφού δίνεται η δυνατότητα στον υποψήφιο αγοραστή να επιλέξει τον τρόπο που τον εξυπηρετεί, είτε πρόκειται για αγορά τοις μετρητοίς είτε με χρηματοδότηση. Προσφέρει δηλαδή διάφορες χρηματοδοτικές λύσεις, διαφορετικούς τρόπους αποπληρωμής σε συνδυασμό με ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλισης, εγγύησης και service.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...