Κλειστά τα Τέμπη

Εναλλακτικές διαδρομές προς Αθήνα και Θεσσαλονίκη

  • -
  • -

Για όσο διάστημα θα παραμείνουν κλειστά τα Τέμπη λόγω των κατολισθήσεων η κυκλοφορία των οχημάτων θα γίνεται από παρακαμπτήριους και την Παλαιά Εθνική οδός.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας τα επιβατηγά και τα φορτηγά μικτού βάρους μέχρι 3,5 τόνων, που κινούνται με κατεύθυνση από Λαμία προς Θεσσαλονίκη θα εκτρέπονται από τον κόμβο Συκουρίου της ΠΑΘΕ προς την επαρχιακή οδό Συκουρίου - Λάρισας και στη συνέχεια μέσω της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας - Θεσσαλονίκης θα συνεχίζουν στην επαρχιακή οδό Γυρτώνης – Αμπελώνα – Τυρνάβου – Ελασσόνας - Αγίου Δημητρίου - Κατερίνης, όπου θα εισέρχονται ξανά στην ΠΑΘΕ προς Θεσσαλονίκη.
Αντίστοιχα τα φορτηγά μικτού βάρους άνω των 3,5 τόνων και τα λεωφορεία θα εκτρέπονται επίσης από τον κόμβο Συκουρίου και θα ακολουθούν την ίδια διαδρομή μέχρι το Μικρό Ελευθεροχώρι και στη συνέχεια μέσω της Εγνατίας Οδού Κοζάνης - Βέροιας θα εισέρχονται στην ΠΑΘΕ από τον κόμβο «Κλειδί» Ημαθίας.

Όσοι κινούνται από Θεσσαλονίκη προς Λαμία θα εκτρέπονται από τον κόμβο του Κορινού Πιερίας προς Αγ. Δημήτριο και μέσω της εθνικής οδού Κατερίνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα - Γυρτώνης θα συνεχίζουν προς την επαρχιακή οδό Συκουρίου-Λάρισας, όπου θα εισέρχονται στην ΠΑΘΕ, από τον κόμβο Συκουρίου. Τα φορτηγά και λεωφορεία θα εκτρέπονται από το Κλειδί Ημαθίας προς την Εγνατία Οδό Βέροιας-Κοζάνης. Εκεί θα ακολουθούν την εθνική οδό Κοζάνης – Ελασσόνας – Τυρνάβου – Αμπελώνα – Γυρτώνης, θα συνεχίζουν προς την επαρχιακή οδό Συκουρίου-Λάρισας, όπου θα εισέρχονται στην ΠΑΘΕ, από τον κόμβο Συκουρίου.

 

 

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...